DVB-T prijemniciRecenzije

Recenzija [DVB-T]: Quadro DT-802 digitalni prijamnik

Nakon testa modela DT-602 koji je na našem testu pokazao solidne rezultate s obzirom na cijenu od 200 kuna, na test smo dobili snažniji model oznake DT-802. Glavne prednosti ovog modela uključuju veći broj audio i video izlaza na njegovoj stražnjoj stranici, LCD zaslon s ispisom broja programa, te napredniji softver, a u ovoj recenziji smo provjerili ima li i kakvih promjena i “ispod haube” i jel opravdana 50 kuna viša cijena u odnosu na model DT-602.

Specifikacije

DVB-T MPEG-2 Digitalni zemaljski prijamnik

Kompatibilnost: MPEG-2 Digital; Full DVB Layer I&II, QPSK demodulacija, AC3 audio
Brzina protoka podataka (Symbol rate):15Mbit/s Max
Razina kodiranja (Code rate): 1/2,2/3,3/4,5/6,7/8
Broj programskih mjesta: 600
LNB ulaz/ RF ulaz: – / 75 Ohm ant. ulaz
Favorit lista: Da, 8 različitih grupa
Digitalni koaksijalni audio izlaz: Da
Posebne značajke: mogućnost učitavanja novih verzija softvera, LCD zaslon, samoisključenje, igre, višejezična podrška audio i podnaslovi, Manual/Nit/Auto pretraživanje, VHF i UHF prijemno područje.

Već je iz samih specifikacija jasno da je DT-802 napredniji od DT-602 modela, a najviše razlika se nalazi upravo u broju priključaka sa stražnje strane, te u samom dizajnu uređaja koji izgleda poput linijske komponente.

Adsense
1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. molim vas kako otključati reciever, kada ga upalim daljinski mi vise ne radi vec samo svijetli lock led
    hvala…

    1. Pozdrav!

      Isključite prijamnik iz struje i pričekajte nekoliko minuta. Zatim ga ponovno priključite pa vidite hoae li se situacija promijeniti. Ako samo na daljinskom ne rade kontrole, provjerite baterije i pokušajte s univerzalnim daljinskim kako biste utvrdili je li do daljinskog ili do samog ure?aja.

  2. imama isti problem.kako ga rijsiti dal tko zna??smacat cu reciver u 100 komada.jer kao je riknija daljisnki da znam da je do njega i da za potpalim.i li se on zakljuca..a svitli mi da je kurbin sin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!