Home » Recenzije » DVB-T prijemnici » Recenzija [DVB-T]: Quadro DT-802 digitalni prijamnik

Recenzija [DVB-T]: Quadro DT-802 digitalni prijamnik

Zaključak

Quadro DT-802 je pokazao odlične performanse na našem testu i definitivno opravdava razliku u cijeni u odnosu na model DT-602. Uređaj izgleda poput linijske komponente, opremljen je LCD zaslonom, a sa stražnje strane nudi pristojan broj priključaka od kojih posebno izdvajamo digitalni koaksijalni izlaz za najvišu kvalitetu zvuka. Instalacija je jednostavna i brza, a dokaz snažnijeg tunera potvrdio je rezultat skeniranje programa koji je pronašao na istoj lokaciji ukupno 15 kanala, 6 više od DT-602 modela. Treba napomenuti i da su programi koji su pucali na modelu DT-602 ovdje ispravno radili, što je važna informacija za potencijalne korisnike koji se nalaze pri rubnim dijelovima pokrivenosti digitalnim signalom. U radu je uređaj užitak koristiti, brzo radi i prebacuje programe, a nudi također i dodatne opcije koje su izostale kod modela DT-602, primjerice onu za prikaz snage i kvalitete signala. Teletekst je također brži, premda se u nekoliko navrata usporio i nije otvarao odabranu stranicu. Nadam se da će ovaj problem, ako je do uređaja, a ne do davatelja usluga, ispraviti i da će uređaj time postati još bolji.

Sve u svemu, solidan DVB-T tuner kojeg toplo preporučujemo!

Ocjena:

4half-star

Zahvaljujemo se tvrtci Inem-Electronic na ustupljenom uzorku za potrebe testiranje!

Copyright HDtelevizija.com, 2009. Sva prava pridržana.

Tekst i slike nije dopušeno kopirati bez dozvole!

About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. molim vas kako otključati reciever, kada ga upalim daljinski mi vise ne radi vec samo svijetli lock led
    hvala…

    • Pozdrav!

      Isključite prijamnik iz struje i pričekajte nekoliko minuta. Zatim ga ponovno priključite pa vidite hoae li se situacija promijeniti. Ako samo na daljinskom ne rade kontrole, provjerite baterije i pokušajte s univerzalnim daljinskim kako biste utvrdili je li do daljinskog ili do samog ure?aja.

  2. imama isti problem.kako ga rijsiti dal tko zna??smacat cu reciver u 100 komada.jer kao je riknija daljisnki da znam da je do njega i da za potpalim.i li se on zakljuca..a svitli mi da je kurbin sin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

samsung-49-nu7172-header

Samsung 49NU7172 (NU7100) Ultra HD Tizen OS 4.0 TV – recenzija

Nakon LG-jevog C8 OLED TV-a, na test nam je stigao predstavnik Samsungove NU7100 serije – model ...

e7-ez950-test

LG OLED55E7N i Panasonic TX-55EZ950E – usporedba OLED televizora (video)

Među zadnjim televizorima koje ćemo testirati za 2017. godinu, našla su se dva OLED televizora ...