Home » Recenzije » DVB-T prijemnici » Recenzija [DVB-T]: Quadro DT-802 digitalni prijamnik

Recenzija [DVB-T]: Quadro DT-802 digitalni prijamnik

Nakon testa modela DT-602 koji je na našem testu pokazao solidne rezultate s obzirom na cijenu od 200 kuna, na test smo dobili snažniji model oznake DT-802. Glavne prednosti ovog modela uključuju veći broj audio i video izlaza na njegovoj stražnjoj stranici, LCD zaslon s ispisom broja programa, te napredniji softver, a u ovoj recenziji smo provjerili ima li i kakvih promjena i “ispod haube” i jel opravdana 50 kuna viša cijena u odnosu na model DT-602.

Specifikacije

DVB-T MPEG-2 Digitalni zemaljski prijamnik

Kompatibilnost: MPEG-2 Digital; Full DVB Layer I&II, QPSK demodulacija, AC3 audio
Brzina protoka podataka (Symbol rate):15Mbit/s Max
Razina kodiranja (Code rate): 1/2,2/3,3/4,5/6,7/8
Broj programskih mjesta: 600
LNB ulaz/ RF ulaz: – / 75 Ohm ant. ulaz
Favorit lista: Da, 8 različitih grupa
Digitalni koaksijalni audio izlaz: Da
Posebne značajke: mogućnost učitavanja novih verzija softvera, LCD zaslon, samoisključenje, igre, višejezična podrška audio i podnaslovi, Manual/Nit/Auto pretraživanje, VHF i UHF prijemno područje.

Već je iz samih specifikacija jasno da je DT-802 napredniji od DT-602 modela, a najviše razlika se nalazi upravo u broju priključaka sa stražnje strane, te u samom dizajnu uređaja koji izgleda poput linijske komponente.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. molim vas kako otključati reciever, kada ga upalim daljinski mi vise ne radi vec samo svijetli lock led
    hvala…

    • Pozdrav!

      Isključite prijamnik iz struje i pričekajte nekoliko minuta. Zatim ga ponovno priključite pa vidite hoae li se situacija promijeniti. Ako samo na daljinskom ne rade kontrole, provjerite baterije i pokušajte s univerzalnim daljinskim kako biste utvrdili je li do daljinskog ili do samog ure?aja.

  2. imama isti problem.kako ga rijsiti dal tko zna??smacat cu reciver u 100 komada.jer kao je riknija daljisnki da znam da je do njega i da za potpalim.i li se on zakljuca..a svitli mi da je kurbin sin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*