DVB-T prijemniciRecenzije

Recenzija [DVB-T]: Quadro DT-802 digitalni prijamnik

Kvaliteta slike i zvuka

Kvaliteta slike je onakva kakvu smo i očekivali, u rangu one kod DT-602 prijamnika, standardne kvalitete i zasićenosti boja. Ne možemo reći da smo primjetili neke značajne razlike između ova dva modela, tako da što vrijedi za DT-602 vrijedi i za ovaj model. Blokovi uslijed kompresije su vidljivi i ovdje, a u cijeloj priči možda je jedina razlika što su boje mrvicu balansiranije, premda ništa što bi pravilo značajniju razliku. Zvuk jest bio bolji, no samo zato što smo ga mogli poslati direktno u pojačalo, a ne preko televizora, a najbolju kvalitetu zvuka smo čuli povezivanjem digitalnim koaksijalnim kabelom s AV receiverom. Uz Dolby Pro Logic filmovi na našim kanalima ponudili su sasvim novo, bolje audio iskustvo.

Teletekst

Teletekst jest brži od onog kod DT-602 modela, no katkada se iz nekog razloga uspori i treba mu dosta da otvori stranicu. U većini slučajeva otvara stranice u trenu, što je pohvalno. Svidjelo nam se što nudi i tri nivoa prozirnosti, a između koju se kreće pritiskom na tipku [OK] na daljinskom upravljaču. Font slova na teletekstu je nešto deblji, masniji, što olakšava čitanje.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. molim vas kako otključati reciever, kada ga upalim daljinski mi vise ne radi vec samo svijetli lock led
    hvala…

    1. Pozdrav!

      Isključite prijamnik iz struje i pričekajte nekoliko minuta. Zatim ga ponovno priključite pa vidite hoae li se situacija promijeniti. Ako samo na daljinskom ne rade kontrole, provjerite baterije i pokušajte s univerzalnim daljinskim kako biste utvrdili je li do daljinskog ili do samog ure?aja.

  2. imama isti problem.kako ga rijsiti dal tko zna??smacat cu reciver u 100 komada.jer kao je riknija daljisnki da znam da je do njega i da za potpalim.i li se on zakljuca..a svitli mi da je kurbin sin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!