Home » TV lineup » LG TV lineup

5 komentara

 1. pozdrav Darko ,za vas i vasu ekipu,planiram kupiti ovaj model tv LG 49LB870V pa me interesuje vase misljenje ,televizor je za sve upotrebe ali glavno je 2d i 3d veliki pozdrav za vas hvala.

 2. Jedno upozorenje da se ne zeznete kao ja. Sve šta ima webOS (koliko vidim, svi LG smart TV-i) striktno odvaja satelitski od zemaljskog. Za prebaciti sa jednog na drugi treba 6-7 pritisaka na daljinskom. Ne možete napraviti favorit listu kombinirajući T i S kanale jer su zemaljska i satelitska favorit liste odvojene. Svako prebacivanje TS gasi favorite i prebacuje na prikaz svih kanala. A ne može se ni obrisati nepotrebne kanale i tako napraviti da cijela lista bude favorite. Kao pljuska u lice, Kad se nakon zemaljskog otvori samo jedan satelitski program (ili obrnuto), ta dva zadnja se bez ikakvih komplikacija prebacuju tipkom back!
  Čitam po forumima, taj se problem vuče godinama, to je tako i nema pomoći, LG se pravi gluh.
  Ukratko, ka-ta-stro-fa!!!

  • trebao si citati prije…….. Slican broj klikova je trebao i prije 10 godina da bi promijenuo ulaz.
   LG je imao koma SW i prije webos. Osobno nisam nikad kuzio ljude kojima je to bolje od svega ostalog.

  • Nemam satelit, ali imam kombinaciju DVB-C i analogni. Kad pritisnem broj kanala u ljevom kutu se pojavi npr. HRT1 (DVB-C) i SK1( analogija). Odabirom tu se prebacujem sa jedne na drugu listu. Što se tiće favorita možeš zaključati svaki pojedinačni kanal koji ti ne treba i on se ne prikazuje na TV-u kad mijenjaš kanale. Meni je WebOS odličan. Nevjerovatno brz i sa odličnim playerom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*