LCDRecenzijeTelevizori i monitori

Samsung 46H7000 i 55HU7500 televizori – recenzija

h7000-hu7500-header

Prije nego što nam na test krenu stizati ovogodišnji modeli, predstaviti ćemo dva pripadnika Samsungove serije 7 LCD televizora za 2014. godinu. Model H7000 dostupan u dijagonalama od 40″, 46″ i 60″ i HU7500 koji je dostupan u veličinama od 48″, 55″ i 65″. Oba koriste kvalitetno Samsungovo procesiranje i skaliranje slike, kao i Smart Hub platformu koja je jednostavna, pregledna i dobro opremljena različitim aplikacijama.

Specifikacije

Specifikacije
Proizvođač Samsung Samsung
Model UE-46H7000 UE-55HU7500
Tehnologija prikaza LCD s bočno postavljenim LED osvjetljenjem LCD s bočno postavljenim LED osvjetljenjem
Veličina ekrana 46 inča / 117 cm (dostupan i u 40″ i 60″) 55 inča / 140 cm (dostupan i u 48″ i u 65″)
Energetska klasa A+ (60 W, 83 kWh/godišnje) B (125 W, 173 kWh/godišnje)
3D Ready/3DTV Da (aktivni 3D) Da (aktivni 3D)
Ugrađeni procesor
Quad Core Quad Core
Osvježavanje zaslona 800 CMR 1000 CMR
Lokalno zatamnjenje da (Cinema Black) da (Smart LED)
Rezolucija Full HD, 1920×1080 Ultra HD, 3840×2160
Broj HDMI priključaka 4 4
Optički/koaksijalni audio izlaz Da/Ne Da/Ne
USB priključak Da (x3) Da (x3, 1x USB 3.0)
Ethernet/mrežni priključak Da Da
Wi-Fi Da Da
PCMCIA/Common Interface utor Da Da
Utor za memorijske kartice Ne Ne
DVB-T/DVB-C/DVB-S Da/Da/Da Da/Da/Da
DVB-T2 / DVB-S2 Da/Da Da/Da
VESA kompatibilan Da Da
Zemlja porijekla: Slovačka Slovačka
Službena stranica Samsung Hrvatska Samsung Hrvatska

Poveznice:

Baza Ultra HD televizora >>

Pozicija u Samsung 2014 TV lineupu

Samsung-2014-lineup-H7000-up

H7000 je osnovni model Samsungove serije 7, jedini koji ima Full HD rezoluciju zaslona. Ostali modeli serije 7, HU7500, te naknadno dodani HU7200 i HU7100 su Ultra HD televizori. Ako malo pobliže pogledate dizajn H7000 modela, vjerojatno ćete se sjetiti Samsungovog vrha ponude 2012. godine, a kada je vrlo sličan oblik postolja uz tanak okvir upotrebljen na ES8000 modelu. S druge strane, HU7500 koristi novi dizajn postolja, iste ideje kao i kod top linije HU85000, no bez zakrivljenosti s obzirom da se ovdje radi o ravnom zaslonu.

Osim Ultra HD rezolucije i novog dizajna, HU7500 ima još jednu prednost – podržava Evolution kit hardversku nadogradnju u narednim godinama. Za razliku od HU8500 modela, uz ovaj nećete dobiti One Connect Box koji se povezuje na TV, već samo dodatni priključak na poleđini za povezivanje nadogradnji počevši već od ove godine. Zbog toga što je sva elektronika ugrađena u kućište televizora, za hlađenje se ne koristi samo pasivno strujanje zraka već i aktivni ventilator koji se može čuti kada se približite poleđini televizora. Tijekom gledanja ventilator nismo čuli.

Svi modeli serije 7 koriste najnoviju verziju SmartHub platforme, imaju ugrađeni Wi-Fi i podržavaju HEVC sustav kompresije. Modeli za 2015. godinu će umjesto SmartHuba koristiti novi Tizen operativni sustav.

paragraph-separator-divider

Unboxing video i instalacija

Oba modela smo raspakirali iz originalne ambalaže i svaki detalj slikali i spojili u jedan video prilog.

S obzirom da smo o Samsungovim televizorima iz 2014. godine već toliko puta pisali u recenzijama modela serije 6 i 8, u ovoj recenziji ćemo se samo posvetiti kvaliteti slike, gamingu i kvaliteti zvuka.  Ako vas zanimaju pojedinosti o Samsung 2014. televizorima, savjetujemo da pogledate sljedeće recenzije:

Kvaliteta slike

Oba televizora su bazirana na S-PVA panelima dobrog kontrasta i ograničenog kuta gledanja. U nastavku donosimo najvažnije rezultate testiranja:

Rezultati testiranja
Model UE-46H7000 UE-55HU7500
ANSI kontrast 2962:1 1990:1 (Smart LED off), 6823:1 (Smart LED standard)
On/Off crna boja 0.048 cd/m2 0.107 cd/m2 (bez Smart LED-a), 0.005 cd/m2 (Smart LED aktivan)
ANSI crna boja 0.079 cd/m2 0.112 (bez Smart LED-a), 0.027 cd/m2 (Smart LED Standard)
Pokretna rezolucija (Motion Plus aktivan) 1080 od 1080 linija  oko 2000 od ukupno 2160 linija
Tvorničke karakteristike (Movie predložak) samsung-h7000-movie-default samsung-hu7500-movie-default

Dobiveni rezultati ne razlikuju se mnogo od ranije testiranih Samsung modela – dobar kontrast bez lokalnog zatamnjenja, vrlo dobra pokretna rezolucija uz aktivan Motion Plus algoritam, te precizni tvornički Movie predlošci. Iz grafova vidljivo je kako HU7500 već tvornički postiže gotovo kalibrirano stanje slike kada su u pitanju balans bijele boje,  gamma i gamut. Kod H7000 primjerka vidljiva je veća količina plave boje kako se svjetlina povećava, no ponovno odstupanja nisu prevelika. Oba modela koriste S-PVA panel koji uz Motion Plus pruža veliku broj detalja u dinamici, no iza objekata ostavlja lagane duplirajuće tragove.

Kod side-by-side usporedbe s LG-jevim OLED TV-om, a koji prema Monoscope testu postiže slabiji rezultat, Samsungovi modeli su upravo zbog spomenutog dupliranja djelovali manje oštri u dinamici u odnosu na LG-jevog kandidata. U praksi su razlike male, posebno ako ekran gledate s udaljenosti od dvije dijagonale ili veće, tako da u cjelini oba modela postižu jako dobar rezultat.

samsung-h7000-side

Oba modela se s lakoćom nose sa svim tipovima isprepletenih signala koje smo isprobali, tako da je izvođenje svih tipova sadržaja bilo solidno izvedeno. Kod filmskih sadržaja primjetno je trzanje kada je Motion Plus u Custom predlošku uz DeJudder komponentu na nuli, pa ako vam takav prikaz smeta možete dodati koji klik na interpolaciju za glađu reprodukciju.

H7000 i HU7500 modeli imaju bočno postavljene LE diode uz mogućnost njihovog zatamnjenja za bolji rezultat. U slučaju H7000 modela lokalno zatamnjenje se krije iza kontrole Cinema Black, te služi za uvjerljiviji prikaz crnih traka iznad i ispod filmova Cinemascope formata. HU7500 ima naprednije Smart LED zatamnjenje slike koje može regulirati LE diode duž cijele visine zaslona i tako još kvalitetnije zatamniti dijelove slike koji moraju biti tamni. Efekt zatamnjenja je najbolji kada se ekran gleda frontalno dok iz kuta razlike u svjetlini crne boje mogu djelovati ometajuće.

Samsung-HU7500-UHD

Na oba modela smo nakon kalibracije pogledali doista široku paletu sadržaja, od streaming materijala standardne rezolucije pa do vrhunskih Mastered in 4K Blu-ray filmova, odnosno pokojeg UHD sadržaja na HU7500 modelu. H7000 je pokazao rezultat koji je podjednak ranije testiranim modelima poput H6400, H6500 i H6670, te u odnosu na njih ne nudi ništa bolju kvalitetu slike, skaliranje ili audio performanse. U slučaju svih navedenih modela prezentacija video sadržaja je odlična i teško je s obzirom na klasu pronaći nešto što bi posebno smetalo osim kuta gledanja koji je slabiji od IPS televizora na tržištu.

HU7500 model, s druge strane, predstavlja najbolji ravni UHD televizor iz Samsunga za 2014. godinu i isti ostvaruje performanse koje su u skladu s pozicijom u lineupu. Skaliranje slike je odlično kako za SD, tako i za HD sadržaje, a korisnik putem Sharpness kontrole može precizno podesiti koliko naglašene bridove želi gledati. U odnosu na LG-jevim UB850V Ultra HD televizor, HU7500 je postigao bolji upscaling s više detalja i samim time bolje iskustvo gledanja.  Dobrom prikazu sadržaja manje rezolucije i propusnosti smo svjedočili prilikom gledanja sadržaja na Pickbox video-na-zahtjev servisu ili kako ga još možemo nazvati – hrvatskim Netflixom. Bridovi objekata su bili glatki, bez aureola uslijed prenaglašene oštrine ili stepeničastog efekta, a nijanse glatke kako u statici tako i u dinamici. Tragovi objekata u dinamici nisu bili vidljivi tijekom uobičajenog gledanja, djelomično i zbog manje rezolucije i jače kompresije pri kojoj linije u startu nisu savršeno jasne.

U skladu s dobrim karakteristikama slike i sportski sadržaji su bili ugodni za gledanje, uz slabo izražen efekt prljavog ekrana. Za ljubitelje nogometa tu je i Football mode s prenaglašenim bojama i velikom svjetlinom slike.

Gaming

samsung-hu7500-gaming

Oba modela postižu oko 40 ms kašnjenje slike u Game mode načinu rada, što je dovoljno za manje zahtjevne igrače. U nekoliko igara što smo isprobali (GTA V, BurnOut Paradise) kašnjenje slike nas nije smetalo, a sam prikaz boja i oštrina bili su na zavidnom nivou nakon kalibracije.

Za informacije o podešenju H7000 televizora za gaming pogledajte sljedeći video na YouTubeu >>

Za informacije o podešenju HU7500 televizora za gaming pogledajte sljedeći video na YouTubeu >>

Kvaliteta zvuka

Oba modela imaju stereo zvučnike ugrađene s pogledom prema podlozi, uz prorez u okviru kroz koji se dio tonova usmjerava prema gledatelju. Samim time su tonovi nešto jasniji nego u slučaju klasičnih down-firing konfiguracija i to za prosječnog korisnika zvuči dobro. Uvijek postoji mogućnost povezivanja na vanjsko pojačalo, zvučnike od računala ili slušalice preko 3.5 mm izlaza, čime ćete dobiti mnogo bolji zvuk u svim frekvencijama, a posebno onim niskim (basevi) što će se najbolje odraziti tijekom gledanja filmova ili igranja igara.

Zaključak

Test je još jednom potvrdio da Samsung zna napraviti kvalitetan televizor koji će se dobro nositi sa svim tipovima sadržaja, a ujedno će i dobro izgledati i imati široku paletu opcija. Sasvim očekivano, HU7500 nam se više svidio kako zbog tvornički bolje podešene slike, tako i zbog atraktivnijeg dizajna i mogućnosti hardverske nadogradnje. Iako ne posjeduje tehnologije poput PurColora i Auto Depth Enhancera kao stariji brat HU8500, HU7500 je televizor koji uz pravilnu kalibraciju može postići podjednako dobro iskustvo gledanja kako HD, tako i UHD sadržaja.

samsung-hu7500-award

Iako je i H7000 model postigao solidne performanse, zbog činjenice da za mnogo manje novaca možete imati jednaku kvalitetu slike na modelima serije 6, televizor osvaja Silver Class nagradu na našem testu. Ako vas njegov dizajn posebno impresionira tada ga uzmite u obzir, no nemojte zaboraviti da po pitanju performansi i mogućnosti Smart TV platforme ne donosi ništa bolje od serije 6 (npr. modela 55H6500).

samsung-h7000-award

Maloprodajna cijena za 46H7000 – od 7.219,00 kn (nabava.net | jeftinije.hr)

Maloprodajna cijena za 55HU7500 – od 12.298,00 kn (nabava.net | jeftinije.hr)

Na test uspio: Samsung Hrvatska

samsung_logo-2014

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

39 komentara

 1. Recenzija nije loša iako sam očekivao malo više usporedbe s drugim proizvođačima u tom razredu. Toliko se priča o svim dodatnim mogućnostima novih televizora da ponekad imam osjećaj da je kvaliteta slike pala u drugi plan. Ovo se ne odnosi na recezente koji moraju sve obrazložit, nego na ljude kojih više zanima ako tv ima fejs nego kakva će biti slika u koju će gledati.
  Već neko vrijeme razmišljam o ovom TV-u pa me zanima kao kupca kojem je pri odluci jedina stavka kvaliteta slike ako postoji bolji izbor od ovog TV-a?
  Zvuk mi nije važan jer imam vanjske zvučnike, kut gledanja također jer gledam ravno, input lag je prihvatljiv, zakrivljeni zaslon me ni malo ne zanima, uhd samo ako pruža bolju sliku od hd-a u rangu ekrana do 55″ i cijene do 2000 eura. Taj gornji limit nije obavezan ako se dobar tv može dobiti i za manje novaca.

  Pozdrav!

  1. Pozdrav M!,

   Hvala na komentaru i osvrtu na recenziju. Kako i stoji u recenziji, o Samsung modelima je doista puno pisano tijekom prošle godine, a testirani model su pokazali očekivano dobre performanse (posebno HU7500) tako da nije bilo potrebe za dužim obrazloženjem. Što se alternativa tiče s naglaskom na kvalitetu slike, tu je situacija takva da za bolju kvalitetu treba platiti nešto više novaca. Primjerice, u Sony svijetu alternativa iste dijagonale bi bila televizor KD-55X9005BBAEP (oko 16.000 kuna), a u svijetu Panasonica TX-58AX800E za cca. 22.000 kuna. LG-jev pandan je 55UB950V za 12.000 kuna, no kako i stoji u tekstu dojam je kako UHD upscaling nije toliko dobar kao kod gore spomenutih proizvođača, a isto vrijedi i za kontrast (IPS panel).

   Jedna informacija koje mnogi nisu svjesni jer televizore gledaju i uspoređuju po trgovinama, loše podešene i u nerealnim svjetlosnim uvjetima. Svaki od gore navedenih televizora se može jako dobro podesiti tako da mu slika bude još bolja, balansirana i ugodna za gledanje u kućnom ambijentu. Naravno, kalibracijom ne možemo mijenjati zakone fizike pa tako u slučaju primjerka kod kojeg jače probija svjetlost ovdje ili ondje ili ako efekt prljavog ekrana je vidljiv – ništa se značajno ne može napraviti. Isto vrijedi i za glatkoću izvođenja – tu su i dalje japanski proizvođači nešto bolji što se najbolje vidi kod filmova koji su ugodniji za gledanje i imaju manje izraženo trzanje (judder). No da pravilnim podešavanjem možete učiniti mnogo – možete.

   Dakle, ako kupujete TV samo za gledanje filmova i drugih video materijala, onda bi Sony KD-55X9005B bio najbolji izbor. S druge strane, Samsung HU7500 se nakon kalibracije može opasno približiti pa čak i dostići Sonyja po pitanju pojedinih aspekata (npr. prikaza boja s obzirom da Sony je ugrađuje CMS sustav za precizno podešavanje boja). Također, razlika u cijeni do 2000 eura se tada može iskoristiti za kupovinu audio opreme čime ćete odlično zaokružiti A/V iskustvo u vašem domu.

 2. Prije kupnje tv-a bio mi je u izboru i taj H7000 u 55incha. Ali kad sam pogledao u prvoj trgovini primjetio sam jako probijanje pozadinskog osvjetljenja, tako da sam obišao jos par trgovina gdje imaju taj H7000 čisto da visdim dal je na svim primjercima isto. I isto je na svim bilo, donji desni ugao probija do bola. Ako se tako jako vidjelo pod jakim osvjetljenjem trgovine kako če se još vidjet doma u poluzamračenom dnevnom boravku. A i pokreti su mi bili nekako mucavi nikako glatki. Nije da je trzalo al opet nekako kao da se preklapaju pikseli, pogotovo na licima ljudi se jako primjetilo.
  Odustao od samsunga pa kupio Sony KDL-55W805B. Za moj dojam puuuno bolji tv s obzirom da cijeli zivot gledam plasmu od Panasonica tako da sam naučen na jako dobru sliku a Sony mi je jedini bio nekako sličan plasmi slikom. Prirodne boje odlični pokreti,glatki bez uključivanja zaglađenja slike i slično. Jednostavno fluidna slika i opuštajuća. Jeste da ima kontrast od nekih 3500:1 prema Panasonicu st60 15000:1 al opet odlična slika za lcd ako ne i vrhunska.

  1. Hvala na komentaru i Vašim dojmovima. Sony W805B je odlična alternativa u odnosu na Samsungov H7000 model, posebno ako se radi o ex-plazma korisniku. Čisto za informaciju, naš primjerak 46H7000 nema posebno istaknuto probijanje pozadinskog osvjetljenja, no opet to ovisi od modela do modela, pa i od dijagonale do dijagonale.

 3. Sony i Panasonic su postali robovi Samsunga i LG-a, jer su ovi zbog svoje zarade ponudili dosta a jeftinije proizvode sa razno raznim glupostima u tv-u, a kvaliteta slike je bila u drugi plan. Ne kazem da nemaju dobre proizvode i kvalitetne televizore, ali nemaju srce. Srecom da se u 2015 ponovo Sony i Panasonic uspinju i vjerujem , da ce ponuditi u srednjem i visem cjenovnom rangu bolje televizore.

 4. Hvala Darku na detaljnom odgovoru. Smatram da nisam jedini kome je kvaliteta slike na prvom mjestu pa mislim da je pomogao i drugima.
  I ja sam bivši korisnik panasonic plazme i razmišljam da pričekam još godinu-dvije dok vidim što lcd može ponuditi u uhd formatu. Mislim da će do tada uhd postati standard, a tehnika napredovat toliko da ćemo u gornjoj srednjoj klasi imati ono što je sad u top modelima.

 5. Mislim da za godinu, dvije budu kraljevale samo dvije marke “forsirajućeg” brenda Samsunga i Lg-a a ostali proizvođači uzimali kraičke korice kruha. Sony najavljuje polako povlačenje iz tv proizvodnje i okreće se tabletima i smart mobitelima jer padaju u gubitke na tv zoni. Panasonic je skrenuo u krivu ulicu s IPS panelima tako da im đabe 1200HZ cmr i više. Možda Philips učini šta vie u tom području mada sumnjam jer će ga ova dva koreanca pojest.

 6. Slažem se s Darkom da je Sony kdl-x9005b top tv s najboljom slikom šta se tiče filmova i video sadrzaja. Puno sam i njega promatrao i mogu reć da bi njega rađe odabrao nego plasmu neku, jer me očarao slikom i bojama. Al skupoooo
  Neću da postanem rob tv-a zato preko 10000kn nikad za tv.

 7. Kao i uvijek, odličan i jezgrovit članak, hvala Darko.

  Kad sam kupio TV 48HU7500 želio sam ga vratiti, razočarenje. Ali kako je koji dan prolazio slika je bivala sve bolja. Kao da TV mora odraditi neki broj sati dok dođe na svoje. Čak i ugodni kut gledanja kao da postaje sve širi. Čini se da opadanje kontrasta i boje ovisi o programu. Npr kad gledam Viajar HD (19.2 Astra), čini se da nema opadanja sve do skoro ispruženog kuta. Ne znam čime bih to objasnio. Moj Dreambox sliku dostavlja sliku TV-u putem DVI/HDMI veze u 1080i/50Hz neovisno o kvalitetu ulaznog signala. Ako se odabere 60 Hz ima štucanja slike kod Led Clear Motion , ali to je i napomenuto u manualu.

  Podesio sam TV prema Darkovom upustvu za HU7500 i boja je odlična, s tim da sam neku zelenkastu maglicu uklonio ekstremnim podešavanjem White Balance-a, po svom osjećaju.
  Nekad ne mogu da vjerujem da može biti tako dobra slika, kao da sam u sceni. Npr Mezzo HD, Brava HD, svi SKY kanali na Astri, AL Jazzera Balkans HD ponekad. Najbolji je ugođaj uz filmove s USB-a u 1080 linija ali i 720 je extra. Animirani su top of the top.

  Upscale je savršen bilo da se radi od SD ili HD signalu. To nisam vidio recimo kod LG-ija.

  Zvuk mu nije za 10, bar kod mog uređaja od 48″. Ne mogu da vjerujem da ovako dobar momak od TV-a ima glasić dječarca. TV slušam preko muzičke linije i tako je sve OK.

  U svakom slučaju TV je odličan, nije džaba nahvaljen širom Interneta.

   1. Svejedno mislim da zaslužuje istu ocjenu kao i modeli H6400, H6500 i H6670, pogotovo model 55H7000 koji je u jednoj trgovini po cijeni 7.999 KN, donedavno bio na akciji za 7.199 KN.

    1. i ja mislim da zaslužuje bolju ocjenu, i ima osjetnu bolju sliku od modela 6200 ili jače braće serije 6….a što se tiče sony-a ja sam uzeo pred dva mjeseca 55 inčni 815 model i meni ne paše ta sony tehnologija izrade tv-a, boje su im izrazito jake gotovo nerealne, neprirodne, kontrast osrednji itd itd….imam i samsunga ES8000 i taj 55 inčni H7000 i to su puuuno bolji televizori…….

 8. i ja mislim da zaslužuje bolju ocjenu…..i ima osjetno bolju sliku od modela iz serije 6……….ja sam kupio sony od 55 inča model 815 i meni su te sony-jeve boje prejake i neprirodne a kontrast loš, ovaj h7000 je za sony 815 tata-mata tv……..

 9. Windows 10 : Cast To : Subtitle

  Kada laptop baca sliku (Cast To) na TV – slike ide odlično, ali nema subtitlea.
  Gledam li film na laptopu ili ako ga spojim za TV HDMI kablom , sve je savršeno.

  Bacim li signal na TV opcijom Cast To, jasno bez kabla, subtitle izostaje.

  Ima li neko rješenje?

  ——–
  Laptop: Toshiba Satellite @ Windows 10
  TV: Samsung 48HU7500

 10. Vlasnik sam HU7500 i pojavio se izneneda jedan problem.Naime pri korištenju vanjskog harda za gledanje filmova pri odabiru bilo kojeg filma pojavi se obavijest -Zahtjev nije moguće izvršiti-Bit ćete vraćeni na glavni zaslon.Jučer je sve radilo kako treba.Hard sam isprobao na kompu i blu ray playeru i radi normalno.Šta bi to moglo biti ?

 11. Ovaj prijenosni hard disk probao sam na drugom samsung tv-u i radi normalno.Probao sam jedan film prebaciti na usb i radi normalno.

  1. Poštovani,

   Kako i piše u zaključku, H7000 ne opravdava višu cijenu u odnosu na kvalitetu slike i performanse koje nude modeli serije 6, primjerice H6400, H6500 ili H6670. Radije uzmite za razliku u cijeni veću dijagonalu TV-a serije 6.

 12. hvala Darko puno na brzom odgovoru, samo jos kratko ako moze, pitanje, jeli razlika samo u opciji smart, opciji brzeg pronalazenja filmova ili pak vece dostupnosti filmova u datoteci?

 13. Da probam i ovdje pitati:
  Sigurno netko ima tv iz serije “H6400”.Moj problem je sljedeći:
  Nestali mi shortcuti na programe i app-ove koje sam zadnje koristio

  Kad stisnem Smart hub tipku na daljinskom,dobijem samo featured i recent
  nemam zadnjih desetak programa i appova koje sam koristio,
  Napravio smart hub reset,nije pomoglo,samo sto sad moram sve aplikacije ponovo instalirati ;(

  Ima netko da moze pomoci?

 14. ako mislite na zadnji update od čini mi se 25.11,mislim da nije.Ja taj problem imam i od prije cca mjesec dana.
  Da li ima još koji vlasnik H6400 a da ima sve po “starom”?

  1. Da u pravu si, to je još od prije kad bolje razmislim. Ja imam h7000 i istu situaciju. Ako nas dvojica imamo isti problem onda predpostavljam da je to ipak neki update bio ali ranije. Meni je također bilo bolje i funkcionalnije prije..

 15. Ima na youtube kako napraviti factory reset?Da li bi to mozda pomoglo da se vrati na stari firmware?
  Mozda Darko moze pomoci?

 16. jesam, i ništa :) samo sam pogubio sve postavke.Koja šteta,da tako zeznu,a super je radilo.If it ain’t broke, don’t fix it…
  Ima netko da jos uvijek ima tu mogucnost,pa da nam kaće koju verziju firmwera ima?

  1. pa za tu lovu ide jedino serija 6 tak da…….. ne kuzim kaj ce ti pomoc kad si sve definirao. Eventualno mos’ birati zakrivljeni ili ravni ili mozda jos kakva minorna razlika

   1. Hvala ti na odgovoru, mislio sam uzet 6670, al ga nema vise u prodaji tak da ne znam koji je njemu u rangu. Mozda ju6472

    1. ma sve ti je to vise manje isto cim je ista serija, obicno bude drugacija kombinacija tunera unutra i mozda veci ili manji CMR

 17. Svim vlasnicima samsung tv-a preporučam deaktivaciju automatske nadogradnje softvera unutar “service menua”
  detaljno pojašnjenje na forum.samyGO.tv turske stranice root developera

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!