DVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Recenzija [Blu-ray]: Planet Earth (5 diskova) + video

planet-earth-1080p1

Zaključak i Vaga isplativnosti

Planet Earth je na tržištu od 2007 godine. Ono što nas čudi je izostanak kvalitetnijih recenzija ovog naslova. Ipak se radi o flimu kojeg nećete jednom pogledati da bi kasnije skupljao prašinu. Film je naručen sa www.amazon.co.uk za 21.72 funte. Poštarina je iznosila 3 funte dakle sve ukupno 25 funti, što je oko 28 eura, 56 konvertibilnih maraka ili 210 kuna. Kada podijelite ovo na 5 diskova (ne računajući troškove slanja), dobijete da je cijena po jednom disku oko 5 eura, tj. oko 35 kuna! Što reći dalje, daleko vizualno najljepši i u usto vrijeme najisplativiji Blu-ray film u svakom slučaju. Britanski Royal mail je isporučio naslov za manje od 5 radnih dana. Iz nabrojanih razloga Planet Earth zaslužuje maksimalnu ocjenu.

Naručite Planet Earth

Vaga isplativosti predstavlja naše mišljenje o isplativnosti Blu-ray izdanja u odnosu na DVD. U slučaju Planet Ertha-a, tu nema dileme. DVD izdanje jednoglasno gubi utrku kad je kvaliteta slike u pitanju. Ovaj naslov na Blu-ray-u je neizostavni dio svakog kolekcionara pa i ne tako velikih entuzijasta koji če se zasigurno željeti pohvaliti kako njihov HDTV izgleda uz najbolji Blu-ray naslov trenutno dostupan.

planet-earth-bd-dvd-scale

Pakiranje 5-star
Izbornici 4-star
Kvaliteta slike 5-star

Kvaliteta zvuka

4-star
Titlovi 4-star

Dodatni sadržaji

4-star
Konačna ocjena 4quarter-star


Copyright HD Televizija 2009. Sva prava pridržana.

Tekst i slike nije dopušteno kopirati bez dozvole!

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Odlična recenzija za isto tako dobar BD naslov. Pogledao sam DVD izdanje i definitivno na HD ekranu fali materijala da bi pokazao svu svoju ljepotu. Šteta što nije lokaliziran i dostupan kod nas, kao i što ne nudi lossless audio, glazba je odlična (u prilog tome ide i činjenica da je izdan i zaseban album s glazbom Georgea Fentona.

  2. Super recenzija…
    Imam jedno pitanje, vezano je uz naručivanje navedenog Blu Ray izdanja preko http://www.amazon.co.uk – vaš link pod “Naručite Planet Earth”. Naime kad trebam završiti proces narudžbe i odabrati plaaanje, pojavi se poruka da se navedeni artikal ne može slati na navedenu adresu: Ulica XY, Zagreb, Hrvatska??? Dali znate u čemu je problem.. Negdje na netu sam pronašao nekakav post u kojem se govori da se odre?ene stvari ne mogu naručiti sa amazonu u HR? Kako je vama uspjelo. Hvala na pomoai…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!