Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Carpenterova “Magla” stiže na Blu-rayu

he-Fog

Jedan od najlegendarnijih horor filmova osamdesetih godina prošlog stoljeća nam napokon dolazi na Blu-rayu. Radi se o filmu “Magla” (The Fog) Johna Carpentera, s glavnim glumcima Adrienne Barbeau, Jamie Lee Curtis i Janet leigh.

“Magla” će doći, ali ovoga puta u Blu-ray kolekcionarskom izdanju krajem srpnja ove godine.

Synopsis

Uspavani gradić uz more, Antonio Bay, saznat će pravo značenje riječi “osveta”, jer ovaj naizgled savšen gradić krije mračnu prošlost.. Prije točno 100 godina, brod je bio okrutno nasukan pod sumnjivim okolnostima u gustoj magli. Sada, pod velom tame, posada broda izlazi iz svojih vodenih grobova u krvavom osvetničkom pohodu. Može li ova hodajuća noćna mora biti zaustavljena, ili će magla nastaviti dolaziti i ostavljati leševe iza sebe?

Izvor: Blu-ray.com

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Ova najava na Blu-ray.com je tako formulisana kao da Magla prvi put izlazi u ovom medijumu. Film je prvi put objavljen na Blu-ray-u još 2008. Ovo izdanje bi trebalo da ima novi transfer pošto je stari bio prilično slab.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!