DVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Recenzija [Blu-ray]: Planet Earth (5 diskova) + video

ep-2-mountains

Dodatni sadržaji

4-star

Dodatni sadržaj možemo promatrati u obliku petog diska koji predstavlja drugi BBC-ijev dokumentarac Natural World.

Bilo bi nelogično i nerealno očekivati pored skoro 10 sati HD filma da na diskovima dolaze još komentari kako je dokumentarac zamišljen i sniman. Film govori sam za sebe, nije nam bilo jasno kako su neki dijelovi snimljeni i na koji način, no ovo je ostavljeno gledateljima na maštu iako bi bilo zanimljivo pogledati filmske tajne režisera i kamermana. Bez obzira na želje, ovdje jednostavno ne smijemo imati zamjerku.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Odlična recenzija za isto tako dobar BD naslov. Pogledao sam DVD izdanje i definitivno na HD ekranu fali materijala da bi pokazao svu svoju ljepotu. Šteta što nije lokaliziran i dostupan kod nas, kao i što ne nudi lossless audio, glazba je odlična (u prilog tome ide i činjenica da je izdan i zaseban album s glazbom Georgea Fentona.

  2. Super recenzija…
    Imam jedno pitanje, vezano je uz naručivanje navedenog Blu Ray izdanja preko http://www.amazon.co.uk – vaš link pod “Naručite Planet Earth”. Naime kad trebam završiti proces narudžbe i odabrati plaaanje, pojavi se poruka da se navedeni artikal ne može slati na navedenu adresu: Ulica XY, Zagreb, Hrvatska??? Dali znate u čemu je problem.. Negdje na netu sam pronašao nekakav post u kojem se govori da se odre?ene stvari ne mogu naručiti sa amazonu u HR? Kako je vama uspjelo. Hvala na pomoai…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!