DVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Recenzija [Blu-ray]: Planet Earth (5 diskova) + video

Pakiranje

5-star

Pakiranje je savršeno! Kada uzmete naslov u ruke imate osjećaj kao da držite podeblju knjigu, a ne Blu-ray film. Okvir je istina od tankog kartona pa ćete morati voditi računa da se ne ošteti, ali 5 diskova čuva standarno plastično pakiranje koje je ovoga puta uvezano u 5 preklopljenih dijelova. Prvo što ćete uočiti pogledavši ovo BD pakiranje je izostanak lokalizacije na naš jezik – naime, sve je napisano na engleskom jeziku, čak ni izdavač za našu regiju nije spomenut. Ovoje i razumljivo jer smo disk naručili preko UK Amazona za 22 funte (manje od 200 kuna protuvrijednost). Na poleđini ćete pronaći kratak sinopsis, te nekoliko isječaka iz filma.

planet-earth-pakiranje

Unutar pakiranja pronaći ćete pet 25GB velikih BD diskova i kratku knjižicu u kojoj vas distributer poziva da doživite revoluciju u plavom, s jasno istaknutim mogućnostima po pitanju slike, zvuka i mogućnosti koje nude BD mediji. Tu je također i predstavljanje ostalih naslova koje možete potražiti u ovoj iznimnoj kvaliteti.

planet-earth-pakiranje-2

Svaki disk je numeriran s jasno označenim brojevima kao i poglavljima koja se na njemu nalaze. Da to ne bude sve, vanjska strana diskova kao i karton u kojima se diskovi nalaze su istog dizajna kao što možete vidjeti sa slika da ugođaj pakiranja bude potpun:

planet-earth-pakiranje-3

planet-earth-pakiranje-4

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Odlična recenzija za isto tako dobar BD naslov. Pogledao sam DVD izdanje i definitivno na HD ekranu fali materijala da bi pokazao svu svoju ljepotu. Šteta što nije lokaliziran i dostupan kod nas, kao i što ne nudi lossless audio, glazba je odlična (u prilog tome ide i činjenica da je izdan i zaseban album s glazbom Georgea Fentona.

  2. Super recenzija…
    Imam jedno pitanje, vezano je uz naručivanje navedenog Blu Ray izdanja preko http://www.amazon.co.uk – vaš link pod “Naručite Planet Earth”. Naime kad trebam završiti proces narudžbe i odabrati plaaanje, pojavi se poruka da se navedeni artikal ne može slati na navedenu adresu: Ulica XY, Zagreb, Hrvatska??? Dali znate u čemu je problem.. Negdje na netu sam pronašao nekakav post u kojem se govori da se odre?ene stvari ne mogu naručiti sa amazonu u HR? Kako je vama uspjelo. Hvala na pomoai…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!