Home » Filmovi » Prva hrvatska erotska drama 7sex7 od sutra u kinima Zadra, Varaždina i Šibenika

Prva hrvatska erotska drama 7sex7 od sutra u kinima Zadra, Varaždina i Šibenika

Kontroverzni dugometražni debi uspješne mlade redateljice i scenaristice Irene Škorić, prva hrvatska erotska drama 7seX7 , od 26. siječnja će “grijati” kino gledatelje u Zadru, Varaždinu i Šibeniku. Film se zasad prikazuje i u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Film je zbog vruće tematike, s redateljskim potpisom jedne žene koja sa svojih prelijepih protagonistica u suptilnoj igri erosa skida krpicu po krpicu – podigao dosta medijske prašine i osvojio simpatije mnogobrojne publike.

U filmu je okupila impresivnu plejadu hrvatskih glumaca mlađe generacije, pa su sedam parova i poneku tres kombinaciju (lepeza uzbudljivih odnosa seže od pet muško-ženska para, zatim muško-muškog, pa sve do nedoljivog žensko-ženskog s muškim pojačanjem) utjelovili Jelena Perčin, Csilla Barath Bastaić, Robert Kurbaša, Ana Majhenić, Ivan Glowatzky, Frano Mašković, Marinko Leš, Kristijan Ugrina, Asim Ugljen, Petra Težak, Mia Biondić, Ivan Ðuričić, Sara Stanić, Jure Radnić, beogradska glumica Jelena Jokić, i kao guest star – Mario Kovač.

Ovaj ”erotski filmski Decameron” jedinstvena je filmska simfonija od 7 stavaka, film o obnavljanju života kroz ispunjenje žudnje, film stanovite renesansne radosti i razuzdanosti.

Dodatne informacije:

7seX7 – službena stranica: http://www.7sex7film.com/
7seX7 – facebook: http://www.facebook.com/pages/7-seX-7-film/219853548054869
Irena Škorić – službena stranica: www.irenaskoric.com
Kino trailer: http://vimeo.com/26298702, ili: http://www.youtube.com/watch?v=fFJ8WiZhVoI

Izvor: Blitz film i video distribucija PR

About Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*