FilmoviKino

Video: Premijera foršpana filma Zvjezdane Staze U Tami

plakat-u-tami-star-trek

Inventivni redatelj J. J. Abrams u ljeto 2013. donosi eksplozivni akcijski triler koji odvodi Zvjezdane staze u tamu – u kinima od 16. svibnja 2013.

Kada posada Enterprisea bude pozvana da se vrati kući, otkrije da je nezaustavljiva sila straha unutar vlastitih redova razorila flotu i sve što ona predstavlja, ostavivši naš svijet u kriznom stanju.

Odlučan da podmiri osobne račune, kapetan Kirk povede lov u ratnu zonu kako bi zarobio oružje masovnog uništenja u liku jednog jedinog čovjeka.

Kad naši junaci ulete u epsku partiju šaha na život i smrt, ljubav dolazi na kušnju, prijateljstva se razaraju, a žrtvovanja će biti neophodna za dobrobit jedine obitelji koja je Kirku još preostala: njegove posade.

Foršpan u nastavku:

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Glumačka ekipa ima potencijala (da bi neko dobro glumio u star treku treba biti relativno neuspješan glumac u drugim žanrovima. Dosadašnja praksa manje-više).
    Samo se nadam da film neće biti priglupi trash kao prethodni nastavak.
    Dajte ljudi više snimite nešto pošteno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!