Naslovnica » Filmovi » Video: Premijera foršpana filma Zvjezdane Staze U Tami

Video: Premijera foršpana filma Zvjezdane Staze U Tami


plakat-u-tami-star-trek

Inventivni redatelj J. J. Abrams u ljeto 2013. donosi eksplozivni akcijski triler koji odvodi Zvjezdane staze u tamu – u kinima od 16. svibnja 2013.

Kada posada Enterprisea bude pozvana da se vrati kući, otkrije da je nezaustavljiva sila straha unutar vlastitih redova razorila flotu i sve što ona predstavlja, ostavivši naš svijet u kriznom stanju.

Odlučan da podmiri osobne račune, kapetan Kirk povede lov u ratnu zonu kako bi zarobio oružje masovnog uništenja u liku jednog jedinog čovjeka.

Kad naši junaci ulete u epsku partiju šaha na život i smrt, ljubav dolazi na kušnju, prijateljstva se razaraju, a žrtvovanja će biti neophodna za dobrobit jedine obitelji koja je Kirku još preostala: njegove posade.

Foršpan u nastavku:


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Jedan komentar

  1. Glumačka ekipa ima potencijala (da bi neko dobro glumio u star treku treba biti relativno neuspješan glumac u drugim žanrovima. Dosadašnja praksa manje-više).
    Samo se nadam da film neće biti priglupi trash kao prethodni nastavak.
    Dajte ljudi više snimite nešto pošteno

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*