FilmoviKinoVijesti

Objavljen prvi službeni trailer za najnoviji film o James Bondu – Skyfall

James-Bond_Skyfall

Skyfall je čak dvadeset i treći film o legendarnom tajnom agentu 007 i kao takav predstavlja daleko najduži filmski serijal u povijesti kinematografije.

Redatelj filma je dobitnik nagrade Oscar Sam Mendes (Vrtlog života, Put do uništenja, Revolutionary Road), a ulogu James Bonda po treći će puta odigrati Daniel Craig (Prkos, Muškarci koji mrze žene).

U samom filmu Bondova lojalnost agentici M (Dench) doći će na kušnju nakon što ju počne sustizati vlastita prošlost. Poslije napada na MI6, agent 007 morat će pronaći i uništiti prijetnju. Scenarij za film napisali cu Neal Purvis, Robert Wade i John Logan.

Roger Deakins nalazi se iza kamere (čak devet puta nominiran za nagradu Oscar) koji je s Mendesom prethodno radio na filmovima Gušteri i Revolutionary Road. Scenograf filma je također dobitnik nagrade Oscar Dennis Gassner (radio scenografiju za film Zrno utjehe, a surađivao s Mendesom na njegovim filmovima Put do uništenja i Gušteri). Montažer filma je Stuart Baird koji je, između ostalih, radio i na filmu Casino Royale. Kostimografkinja je Jany Temime čiji dosadašnji radovi uključuju filmove iz serijala Harry Potter i Djeca čovječanstva.

U Hrvatskoj film sa svojom službenom kino distribucijom kreće 1. studenog 2012. godine, a sada slijedi službeni trailer:

[youtube id=”24mTIE4D9JM” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!