FilmoviKino

Video: Premijera foršpana filma Zvjezdane Staze U Tami

plakat-u-tami-star-trek

Inventivni redatelj J. J. Abrams u ljeto 2013. donosi eksplozivni akcijski triler koji odvodi Zvjezdane staze u tamu – u kinima od 16. svibnja 2013.

Kada posada Enterprisea bude pozvana da se vrati kući, otkrije da je nezaustavljiva sila straha unutar vlastitih redova razorila flotu i sve što ona predstavlja, ostavivši naš svijet u kriznom stanju.

Odlučan da podmiri osobne račune, kapetan Kirk povede lov u ratnu zonu kako bi zarobio oružje masovnog uništenja u liku jednog jedinog čovjeka.

Kad naši junaci ulete u epsku partiju šaha na život i smrt, ljubav dolazi na kušnju, prijateljstva se razaraju, a žrtvovanja će biti neophodna za dobrobit jedine obitelji koja je Kirku još preostala: njegove posade.

Foršpan u nastavku:

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Glumačka ekipa ima potencijala (da bi neko dobro glumio u star treku treba biti relativno neuspješan glumac u drugim žanrovima. Dosadašnja praksa manje-više).
    Samo se nadam da film neće biti priglupi trash kao prethodni nastavak.
    Dajte ljudi više snimite nešto pošteno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!