Home » Filmovi » Novi foršpan: Transformers: Doba Izumiranja

Novi foršpan: Transformers: Doba Izumiranja

Transformers-4-IMAX-poster

Otkako su se prvi puta pokazali na kino platnima, Transformeri su brzo sakupili poklonike svih dobnih skupina. Oni mlađi su bili impresionirani vidjeti ogromne robote u nevjerojatnim bitkama, videofili su uživali u savršenoj produkciji i realističnoj računalnoj grafici, a oni manje zainteresirani za tehniku su oči odmorili gledajući prekrasne djevojke. Idući mjesec, točnije 26. lipnja u hrvatska kina stiže novi nastavak, a do tada uživajte u još jednoj video najavi.

Sretnici koji se 19. lipnja nađu u Hong Kongu na svjetskoj premijeri filma TRANSFORMERS: DOBA IZUMIRANJA osim što će prvi moći pogle­dati blockbuster koji će zasigurno obilježiti ljeto 2014., uživat će i u gala koncertu grupe IMAGINE DRAGONS.

IMAGINE DRAGONS sudjelovali su u stvaranju glazbe zajedno sa skla­dateljem Steveom Jablonskym. Suradnja između redatelja Michaela Baya i grupe IMAGINE DRAGONS započela je odmah nakon što su glazbenici vidjeli prve scene iz filma. Oduševljeni viđenim odlučili su skladati pjesmu BATTLE CRY koju će, uz ostale svoje hitove, i izvesti u Hong Kongu u ko­jem je i sniman dio filma.

TRANSFORMERS: DOBA IZUMIRANJA dolazi u hrvatska kina 26. lipnja, a u njemu se pojavljuju: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Gram­mer, Jack Reynor, Nicola Peltz, Sophia Myles, TJ Miller te kineska zvi­jezda Han Geng.

IMDb >>

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*