FilmoviTraileri/Teaseri/Foršpani

Novi foršpan: Transformers: Doba Izumiranja

Transformers-4-IMAX-poster

Otkako su se prvi puta pokazali na kino platnima, Transformeri su brzo sakupili poklonike svih dobnih skupina. Oni mlađi su bili impresionirani vidjeti ogromne robote u nevjerojatnim bitkama, videofili su uživali u savršenoj produkciji i realističnoj računalnoj grafici, a oni manje zainteresirani za tehniku su oči odmorili gledajući prekrasne djevojke. Idući mjesec, točnije 26. lipnja u hrvatska kina stiže novi nastavak, a do tada uživajte u još jednoj video najavi.

Sretnici koji se 19. lipnja nađu u Hong Kongu na svjetskoj premijeri filma TRANSFORMERS: DOBA IZUMIRANJA osim što će prvi moći pogle­dati blockbuster koji će zasigurno obilježiti ljeto 2014., uživat će i u gala koncertu grupe IMAGINE DRAGONS.

IMAGINE DRAGONS sudjelovali su u stvaranju glazbe zajedno sa skla­dateljem Steveom Jablonskym. Suradnja između redatelja Michaela Baya i grupe IMAGINE DRAGONS započela je odmah nakon što su glazbenici vidjeli prve scene iz filma. Oduševljeni viđenim odlučili su skladati pjesmu BATTLE CRY koju će, uz ostale svoje hitove, i izvesti u Hong Kongu u ko­jem je i sniman dio filma.

TRANSFORMERS: DOBA IZUMIRANJA dolazi u hrvatska kina 26. lipnja, a u njemu se pojavljuju: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Gram­mer, Jack Reynor, Nicola Peltz, Sophia Myles, TJ Miller te kineska zvi­jezda Han Geng.

IMDb >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!