Vijesti

Hrvatska premijera Samsungovih AV uređaja za 2024. godinu

Novi Neo QLED 8K i OLED modeli

Samsung Electronics je 25. travnja u zagrebačkom HUB385 održao hrvatsku premijeru svojih proizvoda za 2024. godinu. Zvijezde predstavljanja bili su top modeli Neo QLED 8K i OLED serija (QN900D i S95D), te od audio uređaja soundbar HW-Q930D i novi podesivi zvučnik Music Frame HW-LS60D.

Okupljeni su imali priliku pogledati i poslušati najavu filma Dina 2 na QN900D televizoru i HW-Q930D soundbaru koji su bili podešeni tako da i zvučnici televizora i soundbara rade u isto vrijeme zahvaljujući Q Symphony tehnologiji. Osim navedene demonstracije, prisutnima je istaknut SolarCell daljinski upravljač koji se već godinama isporučuje uz višu i visoku klasu Samsung televizora, te linija The Frame TV gdje su prisutni mogli vidjeti kako je jednostavno putem Smarthings aplikacije postaviti vlastitu fotografiju i digitalno ju uokviriti različitim formatima i bojama okvira.

Premijera Samsungovih AV i CE uređaja za 2024. godinu u Zagrebu. Fotografija: http://fotocetkovic.com/

Na prezentaciji nije bilo govora o tehničkim detaljima televizora, kao ni o specifičnim poboljšanjima u odnosu na prošlu godinu. Naglasak je bio na detaljima koji su razumljivi široj publici, što nas je podsjetilo na hrvatsku premijeru Samsungovih The Frame televizora 2019. godine.

Edi Srakić, trener za AV uređaje ističe prednosti SolarCell daljinskog upravljača. Fotografija: http://fotocetkovic.com/

Novi televizori se uskoro očekuju na našem tržištu, a mi se nadamo da će nam neki i stići na testiranje.

Na kraju, prenosimo detalje promocije za sve koji prednaruče neki od novih Samsung televizora:

Za uživanje u WOW efektu Samsung uz kupnju određenih modela TV uređaja daruje brojne poklone i popuste. Uz Neo QLED 8K, Neo QLED i OLED veći od 65” ili The Frame veći od 55” korisnicima poklanja Music Frame, popust do 400 eura, kao i Q-series Soundbar uz Neo QLED 8K i 4K ili OLED, a uz The Frame 55” ili veći poklon okvir. Za one koji odaberu Neo QLED ili OLED od 55”, na poklon će dobiti Music Frame i popust do 400 eura, dok uz Neo QLED ili The Frame od 43” ili 50” korisnici dobivaju Music Frame.


Promocija traje od 24. travnja do 14. svibnja 2024. ili do isteka zaliha, a više informacija o promociji i pravilima dostupno je na Samsung službenoj stranici.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!