FilmoviKinoVijesti

Dostupan prvi trailer za film The Cabin in the Woods

Priznati producenti i tekstopisci Joss Whedon (Waterworld, X-men) i Drew Goddard (Cloverfield, Buffy) udružili su snage i rade na horor/trileru pod nazivom The Cabin in the Woods, čiji je trailer napokon dostupan na YouTubeu.

Trailer prikazuje samo površno radnju filma, ali dovoljno je za naslutiti kako je naizgled romantična brvnara poprište nečega neopisivo strašnog. Istaknuti glumac je Chris Hemsworth, koji je zauzeo ulogu “surfer” tipa te, zajedno s time, više preferira partijanje nego herojske pothvate koje smo neprestano gledali u popularnom Thoru, ali možda nas i ovdje iznenadi.

The Cabin in the Woods predviđen je za lansiranje 13. travnja 2012. godine u Europi.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!