Audio-video uređajiPeriferija/daljinskiRecenzije

Recenzija [daljinski upravljač]: Sony PlayStation 3 Blu-ray Disc Remote Control

ps3_remote

Zaključak

Sony PlayStation 3 Blu-ray Disc Remote Control je jedini službeni daljinski upravljač za PlayStation 3 konzolu, a koji je ujedno i najkvalitetnije rješenje za one koji konzolu pretežno koriste u funkciji Blu-ray reproduktora. Upravljač je kvalitetno napravljen, baziran na Bluetooth tehnologiji radi koje možete zaboraviti klasično usmjeravanje ka uređaju da bi “uhvatio” naredbu, a i paljenje je rješeno na način da možete bilo koju tipku pritisnuti da bi se konzola aktivirala iz standby stanja. Nakon što se naviknete na slobodu korištenja Bluetooth upravljača vjerojatno ćete se pitati kako to da se i dalje koristi kod gotovo svih uređaja IR komunikacija, usmjerena i pomalo zastarjela. Je li pitanje licenci ili nekog od ograničenja Bluetooth tehnologije ne znamo, no definitivno bismo rado širu primjenu ove tehnologije u kućnim kinima.

Ako vam je dosadilo pozivati izbornike na ekranu i upravljati s obje ruke klasičnim kontrolerom, Sony PlayStation 3 Blu-ray Disc Remote Control je kvalitetno rješenje koje će odlično odraditi svoje zadaće.

Ukupna ocjena: 4half-star

Na test ustupio: N/A (vlasništvo udruge)

Cijena: 180 kn (najniža maloprodajna cijena na dan objave)

Copyright HD Televizija 2009. Sva prava pridržana.

Tekst i slike zaštićene logotipom stranice nije dopušteno kopirati bez dopuštenja.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. “Brzo” gašenje PS3-a putem daljiskog je moguae tako da se na daljinskom drži stisnuta tipka PS 3-4 sekunde, otvori se menu koji pita da li želiš ugasiti sustav ili kontroler, stisne se ok jer je po defaultu odabran sustav. Nakon toga se još jednom stisne ok i PS3 je ugašen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!