Home » Vijesti » 3D » Sony nudi mogućnost iznajmljivanja 3D sadržaja i opreme za vlasnike 3D televizora

Sony nudi mogućnost iznajmljivanja 3D sadržaja i opreme za vlasnike 3D televizora

sony-hx723-3d

Kako bi zainteresirao tržište za svoje 3D proizvode, Sony je na australskom tržištu ponudio novu uslugu u svojim Sony Center trgovinama – tzv. Sony 3D Library sustav. Novi sustav omogućuje da korisnici koji posjeduju 3D televizore, a ne posjeduju 3D materijale niti opremu za njihovo stvaranje, mogu iznajmiti proizvode poput 3D video kamera, fotoaparata, 3D filmova i 3D igara, te ih besplatno isprobati i uvjeriti se kako rade.

Besplatno iznajmljivanje traje tri dana, a dostupno je i korisnicima koji ne posjeduju Sonyjev 3D televizor – dakle vlasnik Samsungovog 3D televizora također može koristiti novu uslugu.

Sony 3D Biblioteka je ovdje da pomogne korisnicima da iskoriste svoje 3D televizore tako što imaju mogućnost stvoriti vlastita 3D sjećanja koja će moći dotaknuti i isprobati opremu za njihovo kreiranje prije kupovine.” – izjava je Neila Stowa, marketing menadžera u Sonyju Australia. Mogućnost kreiranja vlastitog 3D materijala interesantno je mnogima, a sada će ga moći isprobati potpuno besplatno. 3D igre i 3D filmovi također daju novu dimenziju i pokazuju pravu mogućnosti modernih 3D televizora.

Od 3D uređaja koji se mogu iznajmiti trenutno se nude:

  • Sony HDR-TD10 3D Handycam kamera
  • Sony NEX C3 (fotoaparat s mogućnošću kreiranja 3D panorama),
  • Cybershot WX7S 3D fotoaparat i
  • 3D Bloggie kamera

Sony-HDR-TD10-3D-

Sony HDR-TD10 3D Handycam kamera – jedan od proizvoda koje možete iznajmiti

Od filmova na izboru se nude naslovi koje je izdao Sony Pictures, a od igara naslovi za PlayStation 3 konzolu.

Ovo je hvalevrijedan potez za koji trenutno nema nikakvih informacija hoće li se proširiti i na ostala tržišta. Kao što Samsung unutar svoje Smart TV platforme nudi pristup 3D materijalima, tako je i ovo prilika da korisnici vide kako 3D izgleda u kućnom okruženju i eventualno pribave dodatnu 3D opremu.

Izvor: Electronista

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. kakvi su to kupci(budale)koje kupuju 3D televizije a neznaju ili nemaju materijala da iskoriste te mogučnosti tog kupljenog ure?aja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*