Audio-video uređajiVijesti

Philips predstavlja komponentni DVD HIFI sustav s postoljem za iPod/iPhone/iPad

Philips-HIFI-sustav

Vođen istinskom strašću za zvukom Philips je, u sklopu globalne kampanje Obsessed with sound, lansirao još jedan revolucionarni uređaj – komponentni DVD HIFI sustav DCD7010 s postoljem za iPod/iPhone/iPad uređaje.

Osim činjenice da ostvaruje izuzetno detaljan i prirodni zvuk zahvaljujući aluminijskom kućištu i HIFI visokotoncima s mekom kupolom, ovaj uređaj omogućuje slušanje glazbe s CD-a ili iPod/iPhone/iPad uređaja koji se automatski pune preko priključne stanice. Ono što ga još izdvaja od ostalih uređaja na tržištu je HDMI poboljšanje na 1080p koje omogućuje gledanje DVD-a uz istinski filmski doživljaj.

DCD7010

Osim HIFI kupolastog visokotonca, novi komponetni  DVD HIFI sustav predvodi u profesionalnom HIFI iskustvu uz digitalno pojačalo klase D, kontrolu visokih tonova i basova, pozlaćeni priključak zvučnika za bolji prijem signala te ukupnu izlaznu snagu od 100 W RMS.

Philips-DCD7010

Uz mogućnost povezivanja s bilo kojim modelom iPhone-a, iPod-a ili iPad-a također pruža mogućnost reproduciranja DVD, DivX Ultra, MP3/WMA-CD, CD i CD-RW sadržaja,

Novi komponentni DVD HIFI sustav DCD7010 može se kupiti u svim Elipso, Robot, Technomarkert i Bitechnique trgovinama, a okvirna cijena 2799 kn.

Izvor: Philips PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!