Audio-video uređajiVijesti

IKEA Uppleva sučelje, daljinski i dojmovi

IKEA_Uppleva

IKEA Uppleva televizor predstavljen u ožujku priprema se za lansiranje u Europi i Americi. Slijedi više informacija o samom proizvodu..

Integrirani koncept pokućstva/Smart TV-a mogao bi postati pravi hit i to je prvi proizvod s kojim će IKEA ući na tržište televizora.

Uppleva će se odlikovati video aplikacijama kao što su YouTube, Vimeo i Dailymotion, međutim, više od 20 aplikacija će postati dostupno na dan lansiranja, uključujući aplikacije za glazbu, igre i video-na-zahtjev.

Jednostavan slide daljinski ima skrivene napredne tipke, dok su one one najpotrebnije za svakodnevno korištenje uvijek vidljive:

IKEA_Uppleva_remote

TV će biti dostupan u rangu od 24 do 46 inča te će imati integrirani Blu-ray player, zvučnike i bežični subwoofer.

IKEA Uppleva televizor će postati dostupan prvo u IKEA trgovinama već od ovog mjeseca u određenim europskim zemljama, a kasnije ove godine i svuda u svijetu.

[youtube id=”EYL1UPysTEg” w=”600″ h=”337″]

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!