Vijesti

Novi 57-inčni televizori – za kupaonicu

aquavision_hdtvGdje u kući provodite najviše vremena? Dnevna soba, spavaća soba, kupaonica možda? Ako je tako onda vjerojatno već imate HD televizor u dnevnom boravku, jedan u spavaćoj sobi (ako se radi o LCD-u, onda ste ga vjerojatno postavili na strop za užitak gledanja iz ležećeg položaja), a jedan bi svakako trebao biti i u najneobičnijoj lokaciji – u kupaonici.

U kupaonicama se provodi dosta vremena, a gdje se provodi puno vremena, tamo bi trebala biti i neka zanimacija za oči. Kod Amera danas više nije neobično vidjeti LCD zaslon zaštićen od vlage u kupaonicama, iznad umivaonika, u tuš kabini i praktički na bilo kojoj drugoj lokaciji (jeste li vidjeli TV zaslone u poklopcu za školjku?).

aquavision-mirrored-tv-towel-warmer
Aquavision Mirrored TV i grijač za ručnike

 

S obzirom da samo imati TV u kupaonici nije nešto posebno, postavlja se drugo pitanje: koliko veliki TV stane u kupaonicu. Tvrtka Aquavision, koja se inače bavi televizorima za takve prostore, je ponudila puni HD 1080p zaslon veličine čak 57-inča, a koji je potpuno pripremljen za povremena špricanja i polijevanja vodom.

Zaslon ima još jednu zgodnu mogućost – kada je ugašen ima funkciju ogledala zbog reflektivnog materijala od kojeg je rađena prednja maska. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Cijena trenutno nije poznata, a moram priznati da ne znam ikoga tko bi mogao toliki zaslon strpati u kupaonicu (čak i za dnevni boravak je problematično :).

Izvor: crave.cnet.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!