Vijesti

Novi 57-inčni televizori – za kupaonicu

aquavision_hdtvGdje u kući provodite najviše vremena? Dnevna soba, spavaća soba, kupaonica možda? Ako je tako onda vjerojatno već imate HD televizor u dnevnom boravku, jedan u spavaćoj sobi (ako se radi o LCD-u, onda ste ga vjerojatno postavili na strop za užitak gledanja iz ležećeg položaja), a jedan bi svakako trebao biti i u najneobičnijoj lokaciji – u kupaonici.

U kupaonicama se provodi dosta vremena, a gdje se provodi puno vremena, tamo bi trebala biti i neka zanimacija za oči. Kod Amera danas više nije neobično vidjeti LCD zaslon zaštićen od vlage u kupaonicama, iznad umivaonika, u tuš kabini i praktički na bilo kojoj drugoj lokaciji (jeste li vidjeli TV zaslone u poklopcu za školjku?).

aquavision-mirrored-tv-towel-warmer
Aquavision Mirrored TV i grijač za ručnike

 

S obzirom da samo imati TV u kupaonici nije nešto posebno, postavlja se drugo pitanje: koliko veliki TV stane u kupaonicu. Tvrtka Aquavision, koja se inače bavi televizorima za takve prostore, je ponudila puni HD 1080p zaslon veličine čak 57-inča, a koji je potpuno pripremljen za povremena špricanja i polijevanja vodom.

Zaslon ima još jednu zgodnu mogućost – kada je ugašen ima funkciju ogledala zbog reflektivnog materijala od kojeg je rađena prednja maska. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Cijena trenutno nije poznata, a moram priznati da ne znam ikoga tko bi mogao toliki zaslon strpati u kupaonicu (čak i za dnevni boravak je problematično :).

Izvor: crave.cnet.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!