Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-rayu [Continental Film]

Continental Film nas je počastio s još jednim Blu-ray izdanjem u siječnju pod imenom Moj susjed je vampir. Više informacija u nastavku..

[youtube id=”txgGhyjPZGg” w=”600″ h=”337″]

Moj susjed je vampir (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Craig Gillespie
Uloge: Collin Farrell, Anton Yelchin, David Tennant

Upoznajte novog seksi susjeda Jerryja Dandridgea (Collin Farrell). On je opasno šarmantan i sasvim smrtonosan. To je zato što je on ustvari vampir i traži krv… Kante krvi. Nakon što srednjoškolski maturant Charley Brewster (Anton Yelchin) poveže Jerryjevo sumnjivo ponašanje i redovit porast broja mrtvih u njegovom okružju, zavjetuje se da će zaustaviti vladavinu terora u susjedstvu. On to, naravno, ne može sam učiniti. Njegova jedina nada je Las vegaški mađioničar i ubojica vampira Peter Vincent (David Tennant). Ovaj će neobičan duo zajedničkim snagama pokušati zaustaviti Jerryjev zli pohod. No Jerry je nemilosrdan i okrutan ubojica koji se neće predati bez borbe. Pripremite se jako zagristi zubima u ovaj napeti remake zastrašujućeg vampirskog klasika. Sa sjajnom zvjezdanom postavom i vampirskim posebnim dodacima, Moj susjed je vampir će vas obuzeti od prvog ugriza!

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

5 komentara

   1. Hvala na odgovoru, no iznena?en sam negativno – do sada cijela dijamantna kolekcija je imala combo izdanja s blu-rayom.

    Hoae li ove godine biti još ikoje Disney blu-ray izdanje?

     1. ok, bar sad znamo što aemo sve propustiti ove godine, spisak je podugačak:

      *Aristocats coming to Blu-ray August 7th.
      *The Rescuers & The Rescuers Down Under coming to Blu-ray in a 35th anniversary combo pack summer 2012.
      *Pocahontas and Pocahontas 2 coming to Blu-ray in a combo pack summer 2012
      *Tarzan coming to Blu-ray, spring 2012
      *The Fox and the Hound coming to Blu-ray, spring 2012
      *The Tigger Movie coming to Blu-ray, summer 2012

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!