Audio-video uređajiVijesti

Nova KURO plazma PDP-LX5090H

Pioneer PDP-LX509H

Odnedavno se u domaćim prodavaonicama može pronaci i nova KURO 50-inčna (127 cm) plazma oznake PDP-LX5090H.

Radi se o plazmi s 1080p – Full HD ekranom koji podržava 24p mod. Plazma posjeduje hrpu priključaka te ima 3 HDMI ulaza ali i mrežni, Ethernet priključak. No posebnost ovih plazma televizora su ugrađeni tuneri. Naime, ove plazme imaju integrirani digitalni DVB-T, DVB-S, DVB-S2 što bi u prijevodu značilo sljedeće:
Digitalni zemaljski MPEG-4 tuner može pronaći i prikazivati programe koji se emitiraju u HDTVu, a dodatno ovaj TV prijemnik ima i digitalni satelitski tuner koji je također u stanju prikazati HDTV signal, naravno nekodirani. Prijemnik ima 99 slobodnih programskih mjesta na analognom tuneru, 999 na digitalnom zemljaskom i 5000 programskih mjesta na digitalnom sat tuneru.

Ovime ovaj prijemnik postaje odlično all-in-ine rješenje te se dodatni tuneri u pravilu nepotrebni no cijena od 23 tisuće kuna će mnoge odgovoriti od kupnje.

Adsense

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. Heh , a što bi tek rekli za još novije Pioneer plasme kao KRP-500A ! Ima media receiver za analognu, DVB-T i DVB-S/DVB-S2 TV-u za PAL i HDTV prijem. Osim toga podržava 1080p i MPEG-4 HD decoding. Za prijem pay TV kanala na raspolaganju su dva CI slota. Media receiver povezuje se na TV-e kabelom, a tu je i LAN priključak za povezivanje na kuane mreže kao i preko DLNA mreže streaming multimedijalnih sadržaja.
    4 HDMI priključka su pod normalno kao i cijena od oko 30 000 kn … Očekuje se krajem devetog početkom desetog mjeseca pa tko voli …..

  2. A što bi tek rekli o novom Pioneer KRP-500A modelu plasme koja ae se pojaviti krajem mjeseca u prodaji. Cijena oko 30 000 kn ….

  3. Izgubio sam volju pišuai kako se pojavio novi model Pioneer plasme KRP500A.
    Zašto se dešava da ne mogu objaviti komentar pojedinog članka ?

  4. Bok Movie! Nešto si se Akismetu zamjerio kada je tvoje komentare počeo bacati u spam direktorij. Vratio sam komentare i sada se to valjda više neae doga?ati…

  5. I’m so pleased to read this lotopyeer. This is actually the kind of manual that requirements to become offered and never the random misinformation that’s at the other blogs. Value your sharing this very best doc.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!