Home » Filmovi » Najnoviji Bond film ostao bez redatelja?

Najnoviji Bond film ostao bez redatelja?

novi-Bond-ostao-bez-redatelja

Redatelj zadnjeg (23.) nastavka o Jamesu Bondu, Sam Mendes, službeno je donio odluku da neće režirati sljedeći nastavak popularne franšize o tajnom agentu 007.

Snimanje najnovijeg i još neimenovanog filma o Jamesu Bondu trebalo bi započeti krajem 2013. godine prema scenariju Johna Logana, te je Sam Mendes bio favorit za ponovno preuzimanje redateljske palice. Međutim, ništa od toga.

Sam-Mendes

„Bilo je jako teško odbiti ponudu da režiram sljedeći film o Bondu.“ Rekao je Mendes te nadodao: „Imam kazalište i druge obaveze, uključujući produkciju filmova Charlie i tvornica čokolade te Kralj Lear na koje se moram fokusirati u narednim godinama.“

Mendes ne isključuje mogućnost da bi se mogao vratiti i preuzeti redateljsku palicu za neki budući Bond film, ali za producente Barbaru Broccoli i Michaela G. Wilsona, potraga se nastavlja za drugim redateljem.

Koga biste željeli vidjeti da režira sljedeći nastavak Bond filma?

Izvor: Den of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*