Vijesti

Povratak Veselih Hackera

Zaprimili smo vijest da nakon godinu dana šutnje, radio emisija “Veseli Hackeri” ponovno započinje s emitiranjem. Prva emisija na rasporedu je u četvrtak, 03.11.2011 u 18:00 na frekvencijama Radija Sveta Nedjelja (Radio SVN). Za publiku diljem hrvatske, možete pratiti emisiju putem streaminga na Radio SVN te na web stranicama Veseli Hackeri.

Veseli Hackeri
Radio emisija, live streaming i website - povijest Veselih Hackera seže nazad u daleku 2001-u godinu.

Ako niste upoznati s konceptom, riječ je o emisiji koja na pristupačan način obrađuje teme iz IT i mobilne tehnologije (ICT). Potpisnik ovih redaka nekoliko je puta sudjelovao u radu emisije još dok se vrtila na HR Radio Knin u ranim 2000-ima. Emisija se onda preselila na Radio Ritam Šibenik, pa Novi Radio Zadar i na kraju, Radio Martin iz Dugog Sela.

Prijedloge i pitanja možete postaviti koristeći email adresu veselihackeri@globalnet.hr, ili putem Facebooka na službenoj stranici Veselih Hackera. Od večeras u 18:00, jedna od rijetkih, ako ne (nažalost) i jedina ICT emisija na domaćim valovima – započinje svoju osmu sezonu.

Adsense

Theo Valich

Započeo karijeru kao bug monkey u Microproseu te Electronic Artsu. Novinar s višegodišnjim iskustvom uređivanja vodećih online publikacija poput Bright Side of News*, The Inquirer, TG Daily i Tom's Hardware. Osnivač Bright Side Network Inc., progresivne media grupe. Ovisnik o trčanju i auto utrkama. ;)

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!