Vijesti

Povratak Veselih Hackera

Zaprimili smo vijest da nakon godinu dana šutnje, radio emisija “Veseli Hackeri” ponovno započinje s emitiranjem. Prva emisija na rasporedu je u četvrtak, 03.11.2011 u 18:00 na frekvencijama Radija Sveta Nedjelja (Radio SVN). Za publiku diljem hrvatske, možete pratiti emisiju putem streaminga na Radio SVN te na web stranicama Veseli Hackeri.

Veseli Hackeri
Radio emisija, live streaming i website - povijest Veselih Hackera seže nazad u daleku 2001-u godinu.

Ako niste upoznati s konceptom, riječ je o emisiji koja na pristupačan način obrađuje teme iz IT i mobilne tehnologije (ICT). Potpisnik ovih redaka nekoliko je puta sudjelovao u radu emisije još dok se vrtila na HR Radio Knin u ranim 2000-ima. Emisija se onda preselila na Radio Ritam Šibenik, pa Novi Radio Zadar i na kraju, Radio Martin iz Dugog Sela.

Prijedloge i pitanja možete postaviti koristeći email adresu veselihackeri@globalnet.hr, ili putem Facebooka na službenoj stranici Veselih Hackera. Od večeras u 18:00, jedna od rijetkih, ako ne (nažalost) i jedina ICT emisija na domaćim valovima – započinje svoju osmu sezonu.

Adsense

Theo Valich

Započeo karijeru kao bug monkey u Microproseu te Electronic Artsu. Novinar s višegodišnjim iskustvom uređivanja vodećih online publikacija poput Bright Side of News*, The Inquirer, TG Daily i Tom's Hardware. Osnivač Bright Side Network Inc., progresivne media grupe. Ovisnik o trčanju i auto utrkama. ;)

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!