HD Televizija videoIFA - BerlinSajmovi elektronikeVijesti

HD Televizija video #20: Philips konferencija za medije na IFA 2012 sajmu u Berlinu

philips-2012-tpvision

Philipsova konferencija za novinare održana je 30. kolovoza o.g. na IFA sajmu potrošačke elektronike u Berlinu, te je HD Televizija bila pozvana od strane kompanije na prisustvovanje predstavljanju novih proizvoda i odabranim radionicama koje su tehnički detaljno pokrivale odabrana područja. Kompletnu konferenciju u video formatu možete pronaći u nastavku.

Konferenciju je otvorio g. Pieter Nota, direktor lifestyle sektora za potrošače, te najavio nova inovativna rješenja u cijelom spektru proizvoda koje kompanija nudi. Za prezentaciju novog sustava za pripremu hrane i kuhanje Philips je predstavio Home Cooker, proizvod koji je nastao u suradnji sa svjetski poznatim britanskim kuharom Jamieom Oliverom. Jamie je osobno demonstrirao kako je sustav jednostavan za uporabu pripremajući pred prisutnima i uz pomoć g. Note jednostavno pikantno jelo sa škampima. U idućem dijelu prezentacije g. Nota je predstavio nekoliko novih proizvoda iz segmenta potrošačke elektronike, a zatim je riječ dao g. Maartenu de Vriesu, direktoru TP Vision kompanije koja je 2. travnja 2012. potpisala ugovor s Philipsom oko preuzimanja 70% TV segmenta. Strah kako će ovo partnerstvo naštetiti imenu Philips g. de Vries je jasno opovrgnuo, ističići kako je TP Vision ovdje da ojača njegovo ime i raste, predstavljajući još konkurentnije proizvode na danas zahtjevnom tržištu televizora. Vrhunac prezentacije svakako je bilo predstavljanje najboljeg ovogodišnjeg modela, PFL9707 u veličinama od 46″ i 60″, no pokriven je bio i novi model serije 6900, a na kojem je naglasak na atraktivnom dizajnu i kompaktnim dimenzijama okvira i stalka. Više detalja o predstavljenim modelima 9000 i 6900 možete pronaći u našim ranijim člancima.

Kompletnu prezentaciju možete pronaći u četiri dijela u nastavku:

Dio 1  >>

Dio 2  >>

Dio 3  >>

Dio 4  >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!