4K Ultra HDAudio-video uređajiSamsung ElectronicsVijesti

Samsung lansira Ultra HD televizore velike dijagonale i atraktivne cijene

samsung-adriatic-forum-2014

Cijene velikih dijagonala padaju – brzo padaju. Nakon strelovitog pada cijena LG-jevih OLED televizora, kao i pada Ultra HD televizora u prvoj polovici godine, Samsung Electronics je sada potvrdio kako će njihov novi Ultra HD televizor velike dijagonale od 216 cm (85″) koštati 9999 američkih dolara, što je u odnosu na pojedine konkurente dvostruko niža cijena za tako veliki model.

Danski FlatPanelsHD je naveo kako će se novi 85″ model naći i na europskom tržištu, te da bi trebao nositi oznaku HU7500. Podsjetimo, “HU” označava Ultra HD televizor za 2014. godinu u Samsungovom lineupu, te osim zaslona Ultra HD rezolucije od 3840 piksela u 2160 linija, dolazi bogato opremljen sa jednom od najboljih Smart TV platforma, kao i raznolikim priključcima i bežičnim sučeljima.

samsung-40hu6900
Trenutno najmanji UHD televizor na tržištu: 40HU6900

Osim 85″ varijante Samsung je potvrdio kako će se pojaviti i nešto manji – 75″ model. Samsung je također lansirao i povoljnije Ultra HD televizore, HU8200 sa zakrivljenim zaslonom i HU6900 s ravnim ekranom. HU8200 je dostupan na našem tržištu u dijagonalama od 55″ i 65″, dok je HU6200 dostupan i u manjim dijagonalama od 40″ i 50″. HU6900 u 40″ dijagonali je dostupan po cijeni nešto većoj od 7400 kuna i za sada je najpovoljniji Ultra HD televizor na tržištu. Nadamo se u narednim mjesecima detaljnoj recenziji istog.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!