4K Ultra HDAudio-video uređajiSamsung ElectronicsVijesti

Samsung lansira Ultra HD televizore velike dijagonale i atraktivne cijene

samsung-adriatic-forum-2014

Cijene velikih dijagonala padaju – brzo padaju. Nakon strelovitog pada cijena LG-jevih OLED televizora, kao i pada Ultra HD televizora u prvoj polovici godine, Samsung Electronics je sada potvrdio kako će njihov novi Ultra HD televizor velike dijagonale od 216 cm (85″) koštati 9999 američkih dolara, što je u odnosu na pojedine konkurente dvostruko niža cijena za tako veliki model.

Danski FlatPanelsHD je naveo kako će se novi 85″ model naći i na europskom tržištu, te da bi trebao nositi oznaku HU7500. Podsjetimo, “HU” označava Ultra HD televizor za 2014. godinu u Samsungovom lineupu, te osim zaslona Ultra HD rezolucije od 3840 piksela u 2160 linija, dolazi bogato opremljen sa jednom od najboljih Smart TV platforma, kao i raznolikim priključcima i bežičnim sučeljima.

samsung-40hu6900
Trenutno najmanji UHD televizor na tržištu: 40HU6900

Osim 85″ varijante Samsung je potvrdio kako će se pojaviti i nešto manji – 75″ model. Samsung je također lansirao i povoljnije Ultra HD televizore, HU8200 sa zakrivljenim zaslonom i HU6900 s ravnim ekranom. HU8200 je dostupan na našem tržištu u dijagonalama od 55″ i 65″, dok je HU6200 dostupan i u manjim dijagonalama od 40″ i 50″. HU6900 u 40″ dijagonali je dostupan po cijeni nešto većoj od 7400 kuna i za sada je najpovoljniji Ultra HD televizor na tržištu. Nadamo se u narednim mjesecima detaljnoj recenziji istog.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!