Home » Vijesti » Foto HD » Ovjekovječite svoj trenutak ove subote sa Samsung SMART fotoaparatima (PR)

Ovjekovječite svoj trenutak ove subote sa Samsung SMART fotoaparatima (PR)

foto-vikend

Samsung Electronics Adriatic donio je prošle subote posjetiteljima trgovine Sancta Domenica u Arena centru pravo ljetno osvježenje specijalnom ljetnom akcijom Samsung SMART fotoaparata. Ove subote, 14. srpnja od 15 do 21 sat, Samsung nastavlja iznenađivati posjetitelje, no ovog puta u trgovini Sancta Domenica u Westgateu. Na promociji će biti i profesionalni fotograf koji će koristeći Samsung SMART fotoaparate fotografirati posjetitelje i omogućiti im da ovjekovječe svoj poseban trenutak s prijateljima i obitelji. Posebno za ovu priliku Samsung je pripremio posebna dizajnirane okvire na koje će na licu mjesta printati fotografije posjetitelja kako bi zauvijek mogli sačuvati lijepe uspomene. Također, kupnjom odabranih modela Samsung fotoaparata osvojit ćete Samsung nagrade. Više detalja u kompletnom priopćenju u nastavku.

 

ZAGREB – 12. srpnja 2012. – Samsung Electronics Adriatic donio je prošle subote posjetiteljima trgovine Sancta Domenica u Arena centru pravo ljetno osvježenje specijalnom ljetnom akcijom Samsung SMART fotoaparata. I ove subote, 14. srpnja od 15 do 21 sat, Samsung nastavlja iznenađivati posjetitelje, no ovog puta u trgovini Sancta Domenica u Westgate-u.

Samsung-WB150F-camera

Na promociji će biti i profesionalni fotograf koji će koristeći Samsung SMART fotoaparate fotografirati posjetitelje i omogućiti im da ovjekovječe svoj poseban trenutak s prijateljima i obitelji. Posebno za ovu priliku Samsung je pripremio posebna dizajnirane okvire na koje će na licu mjesta printati fotografije posjetitelja kako bi zauvijek mogli sačuvati lijepe uspomene. Također, kupnjom odabranih modela Samsung fotoaparata osvojit ćete Samsung nagrade.

Cjelokupna akcija ima i edukativni karakter budući će Samsungov tim kratkim demonstracijama objašnjavati funkcije i mogućnosti Samsungovih SMART fotoaparata te biti na raspolaganju posjetiteljima za savjete vezane za njihovo korištenje. Na zabavan i pristupačan način Samsungov tim će korisnicima svih uzrasta približiti prednosti pametnih uređaja, korištenje naprednih funkcija te jednostavno dijeljenje sadržaja. Poznat po vještini povezivanja inovativnog dizajna s vrlo naprednim tehnologijama, Samsung vam omogućuje da podijele radost svojih najljepših trenutaka te se povežete s osobama do kojih vam je stalo, bez obzira na to jesu li odmah pored vas ili na posve drugom kraju svijeta. Naime, ugrađena Wi-Fi povezivost omogućuje da svaki važan trenutak i uzbudljiv doživljaj odmah podijelite s svojim prijateljima i obitelji. Izravno iz fotoaparata pošaljite fotografije na Facebook™, Picasu™, Photobucket™ ili e-poštu. Također svoje video uratke možete poslati na YouTube i zatim pričekati na ovacije.

SAMSUNG-WB150F

Posjetitelji će imati priliku saznati pregršt informacija i upoznati se sa SMART fotoaparatima poput WB150F i WB850F. Oz ove nove Samsung fotoaparate svaki korisnik može postati i pravi umjetnik i mađioničar jer pomoću primjerice opcije „Fotografija u pokretu“ mogu „zamrznuti” vrijeme oko pokretnog objekta kako bi stvorila nezaboravne snimke. Na primjer, mogu snimiti svoju frendicu kako pleše dok su svi oko nje nepokretni poput kipova. Opcija „Panorama uživo“ omogućuje stvaranje fotografija koje oduzimaju dah i obuhvaćaju 180° bilo da se nalazite na vrhu širokog planinskog lanca ili nebodera ili se jednostavno od sreće vrtite nasred čudesnog gradskog trga. Najbolje od svega, fotografije se mogu pogledati na LCD zaslonu i prije nego što ih se snimi. A ako se korisnici žele našaliti mogu načini prijateljima i obitelji lude osmijehe, smiješne nosove i oči – opcija „Funny Face“ raspolaže sa 8 načina rada koji omogućuju da izravno na zaslonu stvorite šaljiva lica. Ovo su samo neke od mogućnosti koje nudi WB150F i WB850F, sve posjetitelje čeka još pregršt noviteta.

Sakrijte se od paklenih vrućina u osvježavajućem ambijentu trgovačkog centra Westgate i istražite čaroban svijet Samsung SMART fotoaparata.

Izvor: Grayling PR

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

samsung-49-nu7172-header

Samsung 49NU7172 (NU7100) Ultra HD Tizen OS 4.0 TV – recenzija

Nakon LG-jevog C8 OLED TV-a, na test nam je stigao predstavnik Samsungove NU7100 serije – model ...

logitech-group

Logitech predstavio Group – kvalitetno rješenje za video konferencije

Logitech (SIX:LOGN) NASDAQ:LOGI) je najavio transformaciju u realizaciji video konferencija. Logitech GROUP pruža kristalno čisti ...