Home » Vijesti » Audio-video uređaji » IFA 2012: Philips predstavio novu 6900 seriju – naglasak na atraktivan dizajn

IFA 2012: Philips predstavio novu 6900 seriju – naglasak na atraktivan dizajn

philips-6900-ifa

Philips je na konferenciji za novinare na ovogodišnjem IFA sajmu uz seriju 9000 koja sadrži sve najbolje tehnologije predstavio i novi model serije 6900, a kod kojeg je naglasak stavljen na atraktivan dizajn tankih okvira, male debljine i jedinstveno oblikovan stalak

Model PFL6907 stići će uskoro na tržište u dvije veličine – 42″ i 47″. Osim karakterističnog dizajna tankog okvira (no ne i najtanjeg na tržištu), biti će opremljen IPS panelom, bočno postavljenim LED osvjetljenjem s Micro Dimming zatamnjenjem, Ambilight Spectra 2 ambijentalnim osvjetljenjem i Philipsovom Smart TV platformom zajedno s osvježenim sučeljem koje smo prvi puta vidjeli testirajući model PFL6007.

philips-6900-ifa-photo

Baš kao i PFL6007 serija 6900 će također podržavati polarizacijski 3D prikaz, a koji će biti vidljiv preko priloženih 3D naočala koje na zahtijevaju baterije.

Uz televizor će se isporučivati novi daljinski upravljač koji umjesto ovalnog oblika kao prošle godine posjeduje nešto klasičniji izgled, no nažalost QWERTY tipkovnica neće biti implementirana. QWERTY tipkovnicu na poleđini daljinskog upravljača, a koja ujedno ima i ugrađen žiroskop za upravljanje kursorom na zaslonu Philips prilaže samo uz modele serija 7000 i iznad.

Gore spomenuti stalak je minimalnih debljina profila i lagano podignut u točki gdje se okomito podiže u kontakt sa samim televizorom.

philips-6900-ifa-stand

Philips serija 6900 bi se uskoro trebala pojaviti na tržištu po za sada nepoznatnoj cijeni.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-32m4002-header

Samsung 32M4002 HD Ready TV – recenzija

Da, dobro ste pročitali. Test HD Ready televizora na samom kraju 2017., godine u kojoj ...