Pribor/ostaloRecenzije

Recenzija [ambijentalno osvjetljenje]: Vogel’s MoodVision XLF200 & XLF300

[youtube id=”c1O-fIjpXk8″ w=”550″ h=”309″]

Specifikacije

Proizvođač Vogel’s
Model XLF200 & XLF300
Tip proizvoda dekorativno LED osvjetljenje
Materijal plastika/aluminij
Tip pozadinskog osvjetljenja CCFL, klasično katodno osvjetljenje
Daljinski upravljač Da (model XLF300)
Osjetljivost na sadržaj na ekranu/zvuk Ne/Ne
Mogućnost proširenja Da, s dodatne dvije LED letve (XLF100)

Pakiranje

Obzirom da smo na test dobili uzorke koji su bili korišteni u demo prostoru, nismo mogli provjeriti u kakvom se pakiranju isporučuju i koliko je dobro izvedeno. Sadržaj MoodVision paketa smo mogli provjeriti jer se na stranicama proizvođača mogu pronaći slike kompletnog pakiranja, što donosimo u nastavku.

vogels_xlf-moodvision_parts

XLF200 sadržaj

Sadržaj pakiranja

XLF200

xlf-200-moodvision

Pakiranje sadrži dvije LED letve, centralnu stanicu, četiri plastična prihvata, dva PJ11 kabela duljine jedan metar i napajanje.

XLF 300

xlf-300-moodvision

Kompletnije i praktičnije rješenje od XLF200 modela, uz navedeno kod slabijeg modela sadrži daljinski upravljač za bežičnu kontrolu.

XLF100 kao dodatak za gore navedene modele sadrži dvije LED letve i potrebne RJ11 kabele za njihovo povezivanje u seriju. Više detalja na službenoj stranici.

Unatoč tome što su komponente korištene i lijepljene u demo sobi, komponente nisu bile oštećene i uredno su funkcionirale na našem testu.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Ambilight treba doživjeti jer ga ne možeš opisati. Onaj tko ga nema jako puno gubi i zato nemam što reai nego ” BRAVO PHILIPS”.

  2. dali taj ambilight na philipsu prati boje na ekranu ili baca boje po zidu nasumce. ako neko može malo objasniti. recimo berlingo

    1. Možeš naštimati kako hoaeš tj možeš birati koji intenzitet želiš od ponu?enih opcija,a ono što ja koristim uvjek je ono što si pitao tj ono što se dešava na ekranu to se dešava i na zidu. Izuzetan doživljaj u zatamjenoj prostoriji. Teško je opisati, moraš doživjeti. Ja više nebi ni mogao gledati tv bez ambilighta. Philips 9664 ima svjetla na bočnim stranicama i to smatram sasvim dovoljnim mada nism imao prilike gledati Philipsa koji ima ambilihgt i sa gornje strane. Možda bi to bilo previše, ali opet zavisi koliko ti je tv udaljen od zida. Meni je u kutu pa tako se rasvjeta reproducira po cijelom zidu. Vjerojatno ako bi tv bio blizu zida bi taj neosvjetljeni gornji dio falio. To je moje mišljenje. Mislim da si zadovoljan odgovorom i ako imaš namjeru kupiti tv sa ambilightom nemoj se misliti. Pozdrav.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!