Audio-video uređajiMedia centri

Predstavljanje: AZbox HD Premium media centar

Youtube

Azbox u sebi ima već ugrađeni Youtube player. Sadržaji se mogu pretraživati po kategorijama, popularnosti, kao i po nazivu putem odvojene tipke za pretragu i unošenjem texta preko daljinskog ili vanjske USB tipkovnice.

azbox_youtube_3

Video se može pregledavati u prozoru ili preko cijelog ekrana.

azbox_youtube_4

Movie player

Movie player podržava razne video formate, što je i logično s obzirom da se uređaj deklalira kao media centar. Podržani su svi danas popularni formati, kako je navedeno u specifikacijama, a od traženijih tu su Matroska (MKV), MOV (hh.264), AVI, ISO (za spremljene DVD-e) itd.

azbox_image006

Filmovi se mogu reproducirati na više načina:

  • s ugrađenog diska (Premium model), koliko imate ugrađeni disk, na njega možete prebaciti sadržaje preko USBa i file managera ili sa računala putem FTP-pristupa.
  • s vanjskog USB diska ili USB flash memorije. Možete reproducirati sadržaj ili ga kopirati na ugrađeni disk
  • s umreženog računala. Azbox prepoznaje workgrupe i računala na njemu (bez obzira na operativni sustav), te preko Azboxa možete pokretati sve djeljene sadržaje sa računala putem lokalne mreže.
  • s vanjskog CD/DVD uređaja (potrebno je spojiti vanjski USB CD/DVD drive)

azbox_image007

Naravno, podržani su i titlovi i to SRT i SMI formati. Ukoliko je naziv titla isti kao i naziv filma (osim ekstenzije, naravno) tad će titl biti automatski učitan. U protivnom, potrebno ga je ručno locirati i učitati. Titlovi se mogu prilagoditi željama korisnika pa se tako može birati pozicija, boja, veličina kao i korigirati vremenski pomak titla.

azbox_subtile_image008

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!