Audio-video uređajiMedia centri

Predstavljanje: AZbox HD Premium media centar

Web pretraživač

Putem web browsera moguće je pregledavati klasične web stranice. Nedostatak je što još uvijek nema podršku za flash, pa samim time nema punu funkcionalnost na svim stranicama. Dobra stvar i ovdje je integrirana podrška za tipkovnicu i miša što omogućuje ugodnije surfanje, iako je navigiranje moguće i samo putem daljinskog upravljača.

azbox_image014

Ostale funkcije

File manager: pomoću njega može se upravljati svim sadržajima na ugrađenom disku, isto kopiranje i prebacivanje između internog i vanjskog diska, kopiranje između dvije vanjske memorije i ostale kombinacije. File manager podržava i rad sa mrežom i workgrupom pa se tako putem njega mogu prebacivati datoteke između računala i Azboxa.

FTP: pristup FTP serveru te file manager između Azboxa i udaljenog FTP servera.
Podrška za tipkovnicu: Kao što je već navedeno, integrirana je i podrška za USB miša i tipkovnicu. Miš je moguće koristiti samo u web browseru, dok se tipkovnica može koristiti i u popisu kanala te ostalim funkcijama Azboxa.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!