Audio-video uređajiMedia centri

Predstavljanje: AZbox HD Premium media centar

Glazba

Uz reprodukciju video sadržaja, moguće je reproducirati i audio sadržaje. Lista podržanih formata navedena je u specifikacijama, a od značajnijih formata valja izdvojiti MP3, Ogg Vorbis, Dolby Digital, AAC, te FLAC.

azbox_image009

Za reprodukciju audio sadržaja vrijedi sve kao i za video sadržaje (s diska, USB memorije, s PC-ja preko mreže…). Moguće je slaganje playlisti, nasumično sviranje, stvaranje albuma….

azbox_image0101

Preglednik slika

Fotografije se pregledavaju na isti način kao i Video i Audio datoteke. Moguće je zoomiranje i rotiranje fotografija, te je svaku od njih moguće postaviti kao pozadinu za radio.
Podržani formati su: JPEG, BMP, GIF.

azbox_image011

RSS čitač

RSS (Really Simple Syndication) je specijalni dokument baziran na XML (eXtensible Markup Language) formatu koje koriste internet stranice kako bi promptno razmjenjivale sadržaje. Ovo je danas standard na internetu kojim se omogućava da posebni programi s različitih adresa na uniforman način prikupljaju naslove i sažetke vijesti, blogove, informacije o novim sadržajima, razne obavijesti i sl. RSS je format koji čini taj proces jednostavnijim združujući popise linkova i pripadajućih im opisa koji pomažu u odluci treba li pročitati članak, te na brz i jednostavan način saznati najnovije informacije iz pojedinih kategorija.

azbox_image012

Na Azboxu možete imati više kategorija RSS feedova, te u svakoj kategoriji više kanala koje želite pratiti.

azbox_image013

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!