Audio-video uređaji

JVC predstavio DR-BX500 Blu-ray/HDD snimač u Japanu

Da sve tehnološke novotarije prvo dolaze daleko na Istoku već nam je svima dobro poznato, a nama zapadnjacima ne preostaje ništa drugo nego priželjkivati i čekati da se takvi proizvodi pojave i u domaćim trgovinama. JVC je danas predstavio DR-BX500 – linijski snimač s 500 GB tvrdim diskom, dva digitalna tunera (plus jedan analogni), te ugrađenim EPG-om kojim se može podesiti kada da se što na TV programu snima. Moguće je snimanje na BD-R/RE, kao i na DVD-R/RW medije. U uređaju se nalazi i MPEG2, kao i MPEG4/AVC digitalni tuner za prijem digitalnog signala SD i HD razlučivosti. Čitač SD memorijskih kartica je zgodan dodatak, a uz HDMI i niz ostalih audio i video priključaka, uređaj posjeduje i mrežni priključak za spajanje na internet, te za jednostavno ažuriranje firmware-a. Cijena bi trebala biti objavljena idući mjesec. [EngadgetHD/Impress]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!