Audio-video uređaji

JVC predstavio DR-BX500 Blu-ray/HDD snimač u Japanu

Da sve tehnološke novotarije prvo dolaze daleko na Istoku već nam je svima dobro poznato, a nama zapadnjacima ne preostaje ništa drugo nego priželjkivati i čekati da se takvi proizvodi pojave i u domaćim trgovinama. JVC je danas predstavio DR-BX500 – linijski snimač s 500 GB tvrdim diskom, dva digitalna tunera (plus jedan analogni), te ugrađenim EPG-om kojim se može podesiti kada da se što na TV programu snima. Moguće je snimanje na BD-R/RE, kao i na DVD-R/RW medije. U uređaju se nalazi i MPEG2, kao i MPEG4/AVC digitalni tuner za prijem digitalnog signala SD i HD razlučivosti. Čitač SD memorijskih kartica je zgodan dodatak, a uz HDMI i niz ostalih audio i video priključaka, uređaj posjeduje i mrežni priključak za spajanje na internet, te za jednostavno ažuriranje firmware-a. Cijena bi trebala biti objavljena idući mjesec. [EngadgetHD/Impress]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!