Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Analiza: Apple televizor će koštati dvostruko više od konkurencije

Analiza: Apple televizor će koštati dvostruko više od konkurencije

Analitičar na Wall Streetu predviđa da će novi Appleov televizor koštati dvostruko više od konkurencije. Na primjer, ako Sony ili Panasonic prodaje određeni 47-inčni HDTV za cca 4500 kn, usporedivi Appleov model trebao bi koštati cca 9000 kn.

Gene Munster, analitičar iz Piper Jaffrayja, izjavio je da će Apple krajem 2012. predstaviti setove raznih veličina s iPhone 4S opcijom – Siri glasovnom tehnologijom.

Uz to, Appleovi televizori će doći na tržište s daljinskim upravljačem, ali će se moći kontrolirati i s iPhoneom ili iPadom. Poput ovih uređaja, korisnici Apple televizora će isto tako moći preuzimati sadržaje i aplikacije s Appleovih iTunes trgovina.

Izvor: TVPredictions

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

11 komentara

  1. I mogu ga prodavati onim zaludjenim psihijatriskim pacijentima kojima sve sto nosi apple logo mora da je bolje od ostalog.

  2. Tako je slazem se sa adijem a i ti super appleovi proizvodi jako kvalitetni pogotovo kao iphone su vise u servisima nego u rukama vlasnika trenutno u obitelji imamo 6 komada i sa svakim je bilo problema,od ekrana pa nadalje…pozzz

  3. Nejavi ti sta bi sa subwoferom.

  4. Nisam fan jabukinih proizvoda. Koristim android mob. nakon što sam prodo Iphone 4 u puno mi je bolji no moram bit realan. Ako na tržište do?e tv koji ae moč koristit sve aplikacije ponu?ene na apple marketu to ae bit vrhunsko i vrlo korisno. Postoji hrpa aplikacija koju bi rado imo na svom 42″ tv-u, od kalendara, memoa, budilica, zanimljivih igra itd. itd.

  5. Pozdrav pa nisam ti još ništa javio zbog toga sto je jos uvijek na servisu danas cu ih nazvati da ih malo požurim vea je kod njih cijelu vječnost ,čim au nešto znati javim…poozzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*