Vijesti

HD televizija u suradnji s Ronisom predstavlja: Profesionalno sklopljena kućna kina

Pro Cinema PACK ONE

pro-cinema-pack-oneProfesionalno sklopljeni set za kućno kino Pro Cinema PACK ONE sastoji se od komponenata:

1. Plazma televizor PANASONIC TX-P50G10E
2. Receiver DENON AVR-1910 black
3. Zvučnici JAMO Studio S 606 HCS 3
4. Zvučnici JAMO Concert E 600
5. Subwoofer JAMO SUB 250
6. Igraća konzola SONY PLAYSTATION 3 250GB + IGRA
7. Multimedijalni reproduktorPopcorn Hour A-110
8. Hard disk WESTERN DIGITAL My Book Essential 1 TB
9. Daljinski upravljač LOGITECH HARMONY One

POKLON: tri HDMI-HDMI 2 m kabela

Cijena s popustom: 33.999,00 kn
Namjena: Ovaj set kućnog kina je namijenjen za gledanje HD digitalnih sadržaja putem digitalnih prijamnika (televizor posjeduje i MPEG-4 prijamnik što će znati cijeniti kupci koji primaju HD promo kanale), kao i SD analognih i digitalnih sadržaja, dok je primarna namjena gledanje HD sadržaja u vidu MKV reprodukcije (720p i 1080p) i Blu-ray filmova putem odličnog LG-ovog mkv i Blu-ray playera BD-390.

Kao glavni panel tu je Panasonic-ova 50″ Full HD G10 plazma. Radi se o plazmi s novim NeoPDP panelom na koji Panasonic daje čak 5-godišnju garanciju u razdoblju od 12. studenog 2009 do 09. siječnja 2010 na području Bosne i Hercegovine i Hrvatske: Panasonic daje jamstvo 5 godina na NeoPDP modele!

HD televizija je testirala 42G10 model. Radi se o vrhunskoj Full HD plazmi koja zbog svoje dijagonale (konkuretni brandovi kod plazma tehnologije nemaju 42″ Full HD modele u svojoj ponudi) prikazuje 1080p rezoluciju u svoj njenoj veličini. Tu je i NeoPDP panel sa iznimno malom potrošnjom kao i vrhunska elektronika u vidu 600Hz subfiled drive-a. Sve napisano za 42″ model vrijedi i za 50G10.

Kompletan test najpopularnijeg NeoPDP modela u 2009 godini možete pročitati na sljedećim stranicama: Recenzija [plazma]: Panasonic TX-P42G10

Za zvuk se brine Denon AVR-1910 AV receiver. Ovaj receiver pruža 125 W snage na 8-kanalnoj konfiguraciji pri otporu od 6 ohma. Radi se o najboljem AV receiveru u svojoj klasi prema prestižnom What Hi Fi časopisu.

Uparen je s jednim od najpopularnijih zvučničkih setova u posljednje dvije godine: Jamo Studio serija oznake Jamo S606 HCS3 uz subwwofer od 250 W. Prednja strana je izrađena u piano crnom finišu, što se slaže s G10 plazmom i PS3 konzolom. Ovdje napominjemo da je u ovaj set dodan i još jedan par zvučnika za potpuni 7.1 ugođaj HD zvuka.

Više o AV receiverima i izlaznoj snazi možete pročitati u našem edukativnom članku: AV receiveri 2009

Kao primarni Blu-ray reproduktor i za sate zabave igranja tu je nova PS3 Slim konzola sa čak 250GB velikim hard diskom. Slim verzija je u stanju slati bit po bit DTS HD Master i Dolby TrueHD zvučne zapise, baš kao i ostali Blu-ray reproduktori.

Za MKV reprodukciju tu je popularni PopCorn Hour multimedijalni reproduktor koji u odnosu na WD HDTV ima mogućnost prijenosa DTS HD master i Dolby True HD zvučnih zapisa.

Uz njega je priložen i externi hard disk za pohranu vaše omiljene MKV, Divx i MP3 kolekcije kapaciteta 1TB, tvrtke Western Digital.

Za kontroliranje svih komponenti tu je nagrađivani Logitech Harmony One, Full-colour touch screen, mogućnost kontrole do 15 uređaja.

Komplet možete naručiti uz besplatnu dostavu sa sljedećeg linka: Pro Cinema PACK ONE

Nekoliko fotografija sustava:

g10 d2
d s-606
p one
Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

14 komentara

  1. Ovo je uradjeno perfekt! Nemam reci. Za svaciji budzet.
    Samo tako nastavite. Malo mi je zao sto su fotografije male.
    Postoji li mogucnost da se posalju na e-mail par fotogarafija?
    Interesuju me par komoda za uredjaje i tv.
    Veliki pozdrav,
    sve najbolje!

  2. Pa vi ste dečki pravi profesionalci.
    Svaka pohvala vašem radu, trudu i entuzijazmu.
    Daj bože više ovakvih ljudi i u samim duaanima tehnike !!!

  3. E svaka čast sad si mi otklonio bilo koju sumnju…slazem vec 10 dana kino, u favoritima je baš ona kombinacija koju si i ti složio….hvala

  4. The U-Play are made using gratifying in mind. These effectively crafted timepieces are useful and offer an awesome offer of overall flexibility which means you can show away a bit of your personality.Gucci UK produced the U-Play timepieces with identified elements, which allow the individual wearing to alter the glance inside the check out to fit her feelings or occasion. using the gucci 2012 U-Play just one can create different and particular looks, to tackle the matter. These timepieces are stylish and fun, however the great components employed give them some sort of grown up and advanced really feel. every in the U-Play timepieces comes with three different anklet bracelets and bezels, in several hues.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!