Vijesti

HD televizija u suradnji s Ronisom predstavlja: Profesionalno sklopljena kućna kina

naslov1

Razmišljate o nabavci kućnog kina? Niste skloni kompaktnim sve-u-jedan sustavima i želite nešto više, a niste sigurni što odabrati u moru AV uređaja na tržištu? HD Televizija tim je, u suradnji s tvrtkom Ronis – profesionalnim AV prodajnim lancem u Hrvatskoj, pristupio projektu sastavljanja pomno odabranih audio-video komponenata u dobro balansiranu i smislenu cjelinu raznih cjenovnih rangova. Izbor komponenata bazira se na iskustvu, znanju, testiranjima i optimalnom omjeru kvalitete slike, zvuka i zabave za uloženi novac.

naslov-best-0

11

Na slici gore desno: Direktna usporedba Pioneer LX5090 i Panasonic 50V10 modela u Ronisovoj novoj poslovnici

11 Direktna usporedba Pioneer LX5090 i Panasonic 50V10 modela u Ronisovoj novoj poslovnici

Ovakav projekt je prvi ovakve vrste na samo na ovim prostorima već i šire! Ne pričamo samo o sastavljanju pojedinih komponenata i prodavanju istih u različitim cjenovnim paketima već i na suradnju AV lanca i recenzentske kuće na optimizaciji i konfiguraciji takvih kompleta.

7b Pored najboljih modela tu su i ostale serije Panasonic, Samsung i Pioneer plazmi i LCD-ova

Pristup ovakvom projektu nije bio lagan i iziskivao je dosta planiranja, analiziranja samog tržišta i kombinatorike kada su u pitanju same AV komponente, što nije bio nimalo jednostavan zadatak s obzirom na broj ponuđenih uređaja na tržištu.

6

Ideja vodilja je bila da se paketi sastavljaju po cjenovnim kategorijama uzimajući u obzir i same mogućnosti uređaja koje smo imali na raspolaganju. Svaki paket se sastoji od: televizora, AV receivera, zvučnog višekanalnog sustava, HD reproduktora, univerzalnog daljinskog upravljača i svih potrebnih interkonekcijskih kabela (gdje je god moguće koristili su se HDMI kabeli).

Skuplji paketi imaju dodatke u vidu: vanjskih diskova za spremanje sadržaja, 7.1 surround sustava, Blu-ray reproduktora, PlayStation konzole itd.

Svi sustavi su povezani kao što je prikazano na slici:

cables_neededSvi paketi uključuju AV receiver koji povezuje sve ostale komponente i daje vam mogućnost za dodatno povezivanje drugih uređaja koje imate u svom domu, od PC-a pa sve do digitalnih kamera i Set Top Box-ova.

Svi sastavljeni kompleti također imaju plazma televizore kao najlogičniji izbor za vrhunski filmski doživljaj. O plazma tehnologiji smo pisali u više navrata, a za one koji su u procesu kupovine, mogu naša zapažanja pročitati naslijedećem linku: Plazma vs LCD 2009

Audio VIdeo receiveri su srce i centralna komponenta svakog ozbiljnog audio-video sustava. Zato smo pripremili tekst koji će vam ukazati na značaj ovih značajnih komponenata: AV Receiveri 2009

Kompleti su podijeljeni u 3 klase: STARTER CINEMA, EVOLUTION CINEMA i PRO CINEMA PACK. U svakoj klasi je opet po nekoliko kompleta u različitom cjenovnom rangu – ukupno 10 profesionalno sastavljenih kućnih kina.

Pored ovih 10 navedenih sustava za kraj smo pripremili i Ultimate Cinema PACK verziju koja objedinjuje najbolje komponente za uistinu vrhunsku kvalitetu slike i zvuka. Sustav je namijenjen za entuzijaste koji ne žele praviti kompromise kod izbora AV komponenata i žele samo najbolje. O ovom sustavu u jednom od narednih tekstova.

Osim uštede vremena za samostalno sklapanje sistema, odabirom nekog od ovih kućnih kina štedite i novac, jer u odnosu na pojedinačnu kupnju komponenata popust na komplet je 5 – 10%.

U nastavku ćemo detaljnije objasniti svako sastavljeno kino ponaosobno.

Adsense
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

14 komentara

 1. Ovo je uradjeno perfekt! Nemam reci. Za svaciji budzet.
  Samo tako nastavite. Malo mi je zao sto su fotografije male.
  Postoji li mogucnost da se posalju na e-mail par fotogarafija?
  Interesuju me par komoda za uredjaje i tv.
  Veliki pozdrav,
  sve najbolje!

 2. Pa vi ste dečki pravi profesionalci.
  Svaka pohvala vašem radu, trudu i entuzijazmu.
  Daj bože više ovakvih ljudi i u samim duaanima tehnike !!!

 3. E svaka čast sad si mi otklonio bilo koju sumnju…slazem vec 10 dana kino, u favoritima je baš ona kombinacija koju si i ti složio….hvala

 4. The U-Play are made using gratifying in mind. These effectively crafted timepieces are useful and offer an awesome offer of overall flexibility which means you can show away a bit of your personality.Gucci UK produced the U-Play timepieces with identified elements, which allow the individual wearing to alter the glance inside the check out to fit her feelings or occasion. using the gucci 2012 U-Play just one can create different and particular looks, to tackle the matter. These timepieces are stylish and fun, however the great components employed give them some sort of grown up and advanced really feel. every in the U-Play timepieces comes with three different anklet bracelets and bezels, in several hues.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!