Home » Filmovi » Održana svečana premijera hrvatskog filma “Koko i duhovi”

Održana svečana premijera hrvatskog filma “Koko i duhovi”

Sinoć je u zagrebačkom kinu Movieplex (Centar Kaptol) održana svečana premijera hrvatskog filma “Koko i duhovi” snimljenog prema istoimenom književnom klasiku autora Ivana Kušana.

Premijera je održana u čak dvije dvorane koje su bile ispunjene do posljednjeg mjesta, a sudeći prema nastaloj gužvi i broju poznatih osoba koje su došle popratiti prvu filmsku avanturu Ratka Milića poznatijeg kao Koko buduće kino gledatelje napokon očekuje pravi, kvalitetni domaći hit.

Svojim dolaskom svečanu premijeru uveličali su mali/veliki filmski junaci koje su utjelovili Antonio Parač (Koko), Nina Mileta (Marica), Kristian Bonačić (Zlatko), Filip Mayer (Miki) i Ivan Maltarić (Božo). Pored njih na svečanoj premijeri su bili i Almira Osmanović, redatelj Daniel Kušan, redatelj Krsto Papić, redatelj Dalibor Matanić, Jelena Veljača, Janko Popović Volarić, Željko Königsknecht, Darko Janeš, Joško Lokas, Zoran Šprajc i mnogi drugi.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

segrt-hlapic-film-head

Šegrt Hlapić je najgledaniji domaći dječji film ikad!

Samo 18 dana prikazivanja bilo je dovoljno da film Šegrt Hlapić produ­centske kuće Maydi film ...

Hrvatska također ima svoj 3D film – Slučajni Prolaznik 3D u svibnju u kinima

Nakon velikog uspjeha filma „Svećenikova djeca“, nove komedije Vinka Brešana koja se još uvijek – ...