Home » Filmovi » Zagrebački Medvjedi i Blitz CineStar zajedno i u ovoj sezoni

Zagrebački Medvjedi i Blitz CineStar zajedno i u ovoj sezoni

Zagrebacki-Medvjedi

I ove sezone hokejaši zagrebačkog KHL MEDVEŠČAK predvođeni ‘ledenim glumcima’ Sašom Martinovićem, Ivanom Šijanom i Tomom Zanoškim, nastavljaju prijateljstvo s multipleksima CineStar.

Prošle sezone rijetko tko nije primjetio kampanju ‘SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE – IDEMO U CINESTAR” kojom su hokejaši zagrebačkog KHL MEDVEŠČAK promovirali blockbuster ‘TRI MUŠKETIRA 3D’ u najvećem hrvatskom lancu kina. I tijekom sezone zagrebački Medvjedi bili su redoviti gosti na filmskim projekcijama u CineStar kinima, peglajući svoje Stars Club Loyalty kartice i doista nitko neće pogriješiti ako kaže da su se upravo u kinima s pet zvjezdica hokejaši osjećali kao kod kuće! A svoje prijateljstvo Medvjedi i CineStar nastavljaju i ove sezone.

Medvjedi

Ususret ovosezonskim filmskim i ledenim druženjima sinoć je u zagrebačkom CineStar IMAX-u u zagrebačkom Arena centru snimljena promotivna kampanja u kojoj glavne uloge tumače već poznata CineStar lica – Saša Martinović, Ivan Šijan i Tom Zanoški. Dečki su i sinoć još jednom pokazali kako za njih dolazak u kino nije problem već isključivo uživancija došavši u kino u potpunoj opremi, izravno s leda. Iznenađeni i začuđeni pogledi drugih kinoljubaca u tome ih nisu omeli. Dapače, dečki su vrijeme prije projekcije filma kratili u druženju, razgovorima i fotografiranjima s posjetiteljima kina. Naravno, dolaskom u CineStar Arena IMAX hokejaši su iskoristili i pogodnosti koje kao stalni posjetitelji CineStar-a imaju – kupovinu ulaznica i kokica putem svoje Stars Club kartice, ali nisu zaboravili niti zatražiti dodatni meni koji im omogućuje ulaznica s posljednje odigrane hokejske utakmice u Zagrebu.

Medvjedi-sl.3

A kako su se hokejaši Medveščaka proveli na projekciji filma “96 sati: Istanbul”, koliko ih je u tome omela njihova potpuna oprema uključujući i klizaljke te kako su na to reagirali ostali posjetitelji doznat će se na utakmici Medveščaka 23. listopada u zagrebačkom Domu sportova za kada je najavljena premijera najnovije epizode ledenih mušketira u CineStaru. No, već sada je sigurno kako će suradnja CineStara i hokejaša zagrebačkog Medveščaka i ove sezone biti i više nego uzbudljiva i kako ovaj ‘film prijateljstva’ na kraju nema natpis ‘the end’ već onaj neodoljiv i uzbudljiv ‘to be continued’…

Izvor: Blitz PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

CineStar preuzeo multipleks u Centru Kaptol

Blitz-CineStar, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, preuzeo je upravljanje multipleksom u Centru Kaptol u kojem ...

star-wars-sila-se-budi

Ratovi Zvijezda: Sila se Budi oborio rekord pretprodaje ulaznica!

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom Carstvu oborio je rekord u ...