FilmoviKinoVijesti

Zagrebački Medvjedi i Blitz CineStar zajedno i u ovoj sezoni

Zagrebacki-Medvjedi

I ove sezone hokejaši zagrebačkog KHL MEDVEŠČAK predvođeni ‘ledenim glumcima’ Sašom Martinovićem, Ivanom Šijanom i Tomom Zanoškim, nastavljaju prijateljstvo s multipleksima CineStar.

Prošle sezone rijetko tko nije primjetio kampanju ‘SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE – IDEMO U CINESTAR” kojom su hokejaši zagrebačkog KHL MEDVEŠČAK promovirali blockbuster ‘TRI MUŠKETIRA 3D’ u najvećem hrvatskom lancu kina. I tijekom sezone zagrebački Medvjedi bili su redoviti gosti na filmskim projekcijama u CineStar kinima, peglajući svoje Stars Club Loyalty kartice i doista nitko neće pogriješiti ako kaže da su se upravo u kinima s pet zvjezdica hokejaši osjećali kao kod kuće! A svoje prijateljstvo Medvjedi i CineStar nastavljaju i ove sezone.

Medvjedi

Ususret ovosezonskim filmskim i ledenim druženjima sinoć je u zagrebačkom CineStar IMAX-u u zagrebačkom Arena centru snimljena promotivna kampanja u kojoj glavne uloge tumače već poznata CineStar lica – Saša Martinović, Ivan Šijan i Tom Zanoški. Dečki su i sinoć još jednom pokazali kako za njih dolazak u kino nije problem već isključivo uživancija došavši u kino u potpunoj opremi, izravno s leda. Iznenađeni i začuđeni pogledi drugih kinoljubaca u tome ih nisu omeli. Dapače, dečki su vrijeme prije projekcije filma kratili u druženju, razgovorima i fotografiranjima s posjetiteljima kina. Naravno, dolaskom u CineStar Arena IMAX hokejaši su iskoristili i pogodnosti koje kao stalni posjetitelji CineStar-a imaju – kupovinu ulaznica i kokica putem svoje Stars Club kartice, ali nisu zaboravili niti zatražiti dodatni meni koji im omogućuje ulaznica s posljednje odigrane hokejske utakmice u Zagrebu.

Medvjedi-sl.3

A kako su se hokejaši Medveščaka proveli na projekciji filma “96 sati: Istanbul”, koliko ih je u tome omela njihova potpuna oprema uključujući i klizaljke te kako su na to reagirali ostali posjetitelji doznat će se na utakmici Medveščaka 23. listopada u zagrebačkom Domu sportova za kada je najavljena premijera najnovije epizode ledenih mušketira u CineStaru. No, već sada je sigurno kako će suradnja CineStara i hokejaša zagrebačkog Medveščaka i ove sezone biti i više nego uzbudljiva i kako ovaj ‘film prijateljstva’ na kraju nema natpis ‘the end’ već onaj neodoljiv i uzbudljiv ‘to be continued’…

Izvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!