FilmoviKinoVijesti

Film Paranormalna aktivnost 3 probio sve re­korde gledanosti u Americi

Paranormalna aktivnost, najstrašniji horor serijal svih vremena, u velikom stilu s trećim dijelom vraća se na kino platna ostvarivši naj­bolje otvaranje ove jeseni. Treći dio ne samo da je vratio publiku koja ga je pratila u prvom i drugom dijelu već je u prvom vikendu prikazivanja u američkim kinima doveo broj posjetitelja koji je višestruko nadmašio sva očekivanja i za­radio 54 milijuna dolara.

Prvi dio ove slavne horor franšize snimljen je s produkcij­skim budžetom od 15 000 dolara, oborio je sve rekorde gle­danosti te tako postao najprofitabilniji film u povijesti. U tre­ćem dijelu redatelji Henry Joost i Ariel Schulman nastavljaju oduševljavati publiku paranormalnim aktivnostima, uz dosa­da neviđenu napetost i zastrašujuće realnim scenama.

Hoće li istinski ljubitelji paranormalnog doći na svoje s trećim dijelom ovog slavnog horor serijala? Saznat ćemo uskoro.

U kinima diljem Hrvatske, u distribuciji Blitz Film i Video dis­tribucije, Paranormalna aktivnost 3 se prikazuje od 27. listopada 2011.

[youtube id=”90r3CnPI0AM” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!