FilmoviKinoVijesti

Od sada još bolji zvuk u domaćim kino dvoranama – Barcov Auro 3D ekskluzivno u CineStaru Novi Zagreb

3d-auro

Danas je u multipleksu CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall) održana prva projekcija filma u 3D zvuku AURO u Hrvatskoj. Nakon tehničkih objašnjenja i AURO 3D prezentacije, okupljenim novinarima i stručnjacima za montažu zvuka prikazan je film Croods, najnoviji animirani hit DreamWorks Animation studija.

AURO 3D sustav instaliran je ekskluzivno u eXtreme dvorani multiplek­sa CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall), čime je Hrvatska postala jedina zemlja u ovom dijelu Europe s ovako naprednom tehnologijom zvuka.

Današnja prezentacija zvuka budućnosti – 3D AURO je još jedan dokaz da CineStar prati sve tehnološke inovacije. Nastojimo u ovom segmentu uvijek biti među prvima u svijetu, kako bi našim vjernim posjetiteljima pružili mak­simalni doživljaj i dodanu vrijednost. Svjesni smo da svako ulaganje dokazu­je snagu našeg brenda i bez obzira na izuzetno visoke investicije uvjereni smo da posjetitelji to prepoznaju i vraćaju na pravi način. Stoga ovim putem pozivam sve ljubitelje filmske industrije da dođu u multip­leks CineStar u Avenue Mallu kako bi među prvima u svijetu uživali u zvuku budućnosti 3D AURO. Napominjemo da se ovaj maksimalni užitak ne napla­ćuje dodatno i da je on uključen u standardnu cijenu ulaznice. Kako mi voli­mo naglasiti – u CineStaru uvijek dobiješ više“ izjavio je gospodin Damir Milinić, član uprave Blitz-CineStara.

AURO 11.1 pretvara višekanalni zvuk u potpuno virtualno iskustvo 3D zvuka, pri čemu zvukovi dolaze iz čak 11 smjerova. AURO 11.1 projektiran je na tri prostorne osi – širina, dubina i visina – umjesto na dvije osi tradicionalnog surround zvuka. Ova tehnologija gledatelju omogućuje prirodniju i realniju percepciju zvuka. U prirodi je slušatelj sa svih strana okružen akustičnim ref­leksijama koje su neophodne da ljudski mozak spontano i ispravno postavi zvučne izvore. To je temeljna razlika 3D i 2D audio sustava. 3D audio sustav omogućava gledatelju potpuni doživljaj zvučnih efekata što rezultira iznimno intenzivnim doživljajem!

auro-3d-sto-je-tehnologija

Film Croods prvi je film u Hrvatskoj prikazan u ovoj revolucionarnoj tehnolo­giji. Riječ je o animiranoj avanturi smještenoj u prapovijest, koja prati pusto­lovine prve obitelji na svijetu. DreamWorks Animation studio na čelu s Jeffreyem Katzenbergom već sad najavljuje 15 filmova koje ćemo u skoroj budućnosti moći slušati u AURO 3D zvuku.

croods

Do dolaska Dolby Atmos audio sustava sa čak 64-kanala, Auro 3D predstavlja najbogatije zvučno iskustvo koje možete iskusiti u domaćim kino dvoranama.

Izvor: Blitz PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!