Reportaže

Reportaža [Zagreb]: Audio Video Show 2008, dio 2

Samsung

Unatoč našim višekratnim nastojanjima da napravimo intervju s promotorom Samsunga, nažalost nismo uspjeli doći do gospodina i na štandu su nam društvo pravile dvije, odnosno tri atraktivne hostese, a s kojima baš i nismo nešto previše pričali o tehnikalijama i novostima Samsunga na ovome sajmu :). Ukratko, Samsung je na svome štandu imao izložen veliki broj LCD zaslona serije 6, te model serije 8, a koji karakterizira fullHD razlučivost, 100 Hz procesiranje, super slim dizajn, te USB priključak na bočnoj strani.

Također su bili izloženi Blu-ray playeri oznake BD-P1500, a koji nudi Dolby TrueHD dekoder i bit stream izlaz za sve audio formate visoke definicije. Uz atraktivno cijenovnu kategoriju i mogućnosti koje nudi, ovaj reproduktor bi mogao biti dobra ulaznica u svijet fullHD sadržaja.

Također su bili predstavljeni modeli kamera i kamkordera, oznaka CP-HMX20C i VP-DX100 (kamere), te digitalni fotoaparati GX-20, NV100HD i i8.

Sve u svemu oku vrlo ugodan štand, kako po pitanju izlaganog asortimana i sadržaja koji se na zaslonima vrtio, tako i po pitanju hostesa, no nažalost s manje informacija nego što smo očekivali…

U nastavku pročitajte koje novosti su tržištu predstavili Sharp i Philips, te kroz galerija slika moći ćete pogledati izložene audio sustave raznih proizvođača i trgovina…

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Da, bilo je pusto, posebno sad kad vidim slike s fotosajma… Što reai nego: Hrvati još nisu upoznati dovoljno s HDTV-om (no to aemo promijeniti buaahahahaha :D

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!