FilmoviReportaže

Reportaža [Zagreb]: Premijera filma Noć u Muzeju 2

U srijedu 20. svibnja u zagrebačkom Movieplexu održana je premijera filmskog hita iz 2007. godine, a koji je nastao po slikovnici hrvatskog autora Milana Trenca. Cijenjeni gospodin prisustvovao je premijeri na kojoj je izjavio kako je vrlo iznenađen kako je na temelju njegove slikovnice od 32 stranice nastao holivudski film, a sada i njegov nastavak. Vrlo je ponosan na ovu suradnju i kako kaže, nada se da će i njegovi budući uratci doživjeti ekranizaciju ovakvih proporcija. Kako je bilo na premijeri i kakav je bio film pročitajte u nastavku.

Osnovne informacije i sinopsis

REDATELJ: Shawn Levy
ULOGE: Ben Stiller, Owen Wilson, Amy Adams, Hank Azaria

Nastavak velikog filmskog hita iz 2007. godine, Noć u muzeju 2 ponovno okuplja glumačku ekipu na čelu s Benom Stillerom, pojačanu s nekoliko novih likova. Središte priče je oživljavanje instituta Smithsonian u kojem se nalazi najveći muzejski kompleks na svijetu. U njegovom se sklopu nalazi više od 136 milijuna izložaka u raznim kolekcijama, a može se vidjeti avion kojim je Amelia Earhart izvela svoj let preko Atlantika, Al Caponeov dosje koji sadrži slike s uhićenja, Dorotyne crvene cipelice i još mnogo toga. Do sada u Smithsonianu nikad nije sniman veći film od nastavka Noći u muzeju…

Trajanje: 105 minuta
Format slike: 2.35:1

IMDB link >

Film počinje igrati 21. svibnja.

Adsense
1 2 3Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!