Home » Filmovi » Recenzija [film]: Journey to the Center of the Earth (Putovanje u središte Zemlje)

Recenzija [film]: Journey to the Center of the Earth (Putovanje u središte Zemlje)

Osvrt na film

Predstavljen film je tipičan primjer komedija s Brendanom Fraserom u glavnoj ulozi. Kombinacijom akcije, komedije, fantazije i drugih žanrova, ovaj film je prava obiteljska poslastica. Uvijek simpatično smotan, Brendan Fraser još je jednom uspješno odglumio svog lika, oko čega se, pretpostavljam, nije previše namučio. Sama je priča vrlo originalna filmska verzija romana “Putovanje u središte Zemlje” od Julesa Vernea. Kroz imaginarne i mistične prizore predivnog “središta Zemlje”, film će zadiviti one gledatelje koji vjeruju da je u životu sve moguće (tu i ja spadam). Sam taj nerealan svijet je odlično prikazan i stvarno sam uživao u tim spektrima boja maštovitih predjela koje on obuhvaća.

Jedini nedostatak je taj što su producenti previše brzali s radnjom pa se kratko moglo uživati u tom ambijentu. Kako ja nisam neki ekspert kada se radi o pratećoj glazbi u filmu, mogu samo reći da je bila vrlo “prihvatljiva” za takvu vrstu filma. Film bih najviše mogao usporediti s bilo kojom Mumijom kada se radi o tipu akcijske komedije.

Ocjena: 8/10

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

samsung-49-nu7172-header

Samsung 49NU7172 (NU7100) Ultra HD Tizen OS 4.0 TV – recenzija

Nakon LG-jevog C8 OLED TV-a, na test nam je stigao predstavnik Samsungove NU7100 serije – model ...

e7-ez950-test

LG OLED55E7N i Panasonic TX-55EZ950E – usporedba OLED televizora (video)

Među zadnjim televizorima koje ćemo testirati za 2017. godinu, našla su se dva OLED televizora ...