FilmoviUHD Blu-ray izdanja

Spielbergove “Ralje” stižu na Ultra HD Blu-ray

jaws-uhd-4k

Universal Pictures Home Entertainment će na 45. obljetnicu filma “Ralje” (Jaws) lansirati film na Ultra HD 4K Blu-ray mediju. U pakiranju će se naći i film u HD rezoluciji na Blu-rayu, kao i knjižica s brojnim zanimljivostima vezanim za film. U prodaji od 2. lipnja.

Ovo izdanje bi trebalo sadržavati film u najboljoj kvaliteti do danas viđenoj, s ponovno skeniranih negativa, širokog raspona boja i dinamičkog raspona (HDR). Blu-ray.com navodi nativnu UHD 4K rezoluciju u HEVC kodiranju, te 2.35:1 format slike.

Ralje su i danas jedan od hitova box officea jer su s budžetom od svega 7 milijuna am. dolara zaradile čak 470 milijuna am. dolara globalno.

Izvor: Blu-ray.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!