FilmoviKinoVijesti

Blitz-CineStar obilježava deset godina postojanja

Blitz-CineStar-logo

Od kada je otvoren prvi hrvatski multipleks u zagrebačkom Branimir centru 2003. godine, Blitz-CineStar djeluje na hrvatskom području već punih deset godina. Vrhunski uvjeti gledanja filmova, najnovija tehnologija i bogat filmski sadržaj od samog su početka oduševljavali gledatelje.

Unatrag deset godina, Blitz-CineStar je otvorio 10 multipleksa u Hrvatskoj i 1 u susjednoj Bosni i Hercegovini, stvorivši tako lanac od ukupno 11 multipleksa sa 79 dvorana i 13 860 sjedala. CineStar je odlazak u kino i uživanje u filmu postavio na razinu najviših svjetskih standarda i publici pružio vrhunski filmski doživljaj.

CineStar-kina

„Iznimno smo ponosni na ovih deset godina, prvenstveno stoga jer su bile prijelomne za kinoprikazivaštvo u Hrvatskoj. Posao prikazivanja filmova podigli smo doslovno iz pepela. U jednom smo desetljeću uspjeli izgraditi mrežu najmodernijih multipleksa u najvećim gradovima, digitalizirali smo kina u potpunosti i ono najvažnije, vratili publiku pred velika platna. Bilo je to uzbudljivo razdoblje od velike važnosti za cjelokupnu kino industriju u nas.“, izjavio je gospodin Hrvoje Krstulović, član uprave Blitz-CineStara.

Tijekom obilježavanja desete obljetnice Blitz-CineStar će koristiti redizajnirani slavljenički logotip, kojim se ističe povezanost publike, filmova i okruženja u kojem se oni gledaju i doživljavaju.
18,5 milijuna posjetitelja, 900 000 projekcija, 1 500 premijernih filmova u 11 multipleksa je 10 godina Blitz-CineStara sažeto u brojeve. Slikovito, kad bismo u niz složili 18,5 milijuna kino ulaznica spojili bi Zagreb s dalekom Moskvom.

IMAX-kino-dvorana

Od otvaranja prvog multipleksa CineStar, Hrvatska je postala dio svjetske kinoprikazivačke scene. Domaća publika unazad tih 10 godina niti u jednom segmentu nije zaostajala za hollywoodskom. Filmovi se u multipleksima CineStar počinju prikazivati istovremeno sa svjetskim premijerama, odnosno dan prije nego u Americi. Najveći svjetski blockbusteri rasprodaju dvorane i mjesecima unaprijed, što je moguće prvenstveno zbog razvoja CineStar web stranice. Mogućnost online kupovine ulaznica i print@home jedinstvena je mogućnost za kino posjetitelje CineStara u Hrvatskoj, a www.blitz-cinestar.hr mjesečno posjeti preko 600 000 jedinstvenih korisnika.  Novost na stranici je Star Kids Club koji je svojom filmskom ponudom, sadržajem te zabavnim igricama prilagođen djeci i roditeljima.

Odnos prema posjetiteljima CineStaru je uvijek na prvom mjestu, a raznovrstan program i širok raspon loyalty usluga dokazuje da CineStar misli na publiku različitih dobnih skupina i različitih ukusa.
Unazad dvije godine programom Spektakli u  CineStaru ponuda kina je proširena i na prijenose koncerata, opera, baleta i sportskih događanja.

Izvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!