Home » Filmovi » Rambo 5 ponovno na radaru?

Rambo 5 ponovno na radaru?

Ima li poznati akcijski junak Sylvester Stallone još jedan Rambo film u rukavu? Nakon komercijalnog uspjeha Stalloneovog četvrtog filma o Rambu, planovi za izradu petog nastavka bili su u tijeku.

Prema poznatom scenaristu Sean Hoodu, pitanje je hoće li biti novog nastavka, jer je u jednom intervjuu za promociju novog “Conan the Barbarian” filma izjavio: „I recently finished a first draft of Rambo: Last Stand for Millennium films, based on a story idea by Sylvester Stallone. Hopefully, Mr Stallone will eventually have the time and the inclination to do another Rambo.”

Svi vjerujemo da gospodin Stallone ima snage i volje napraviti još jedan krvavi Rambo film, pa dok će ove jeseni biti zauzet snimanjem “The Expendables 2“, nadamo se da će imati vremena posvetiti se ovome projektu sljedeće godine.

Izvor: Den Of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*