FilmoviVijesti

Rambo 5 ponovno na radaru?

Ima li poznati akcijski junak Sylvester Stallone još jedan Rambo film u rukavu? Nakon komercijalnog uspjeha Stalloneovog četvrtog filma o Rambu, planovi za izradu petog nastavka bili su u tijeku.

Prema poznatom scenaristu Sean Hoodu, pitanje je hoće li biti novog nastavka, jer je u jednom intervjuu za promociju novog “Conan the Barbarian” filma izjavio: „I recently finished a first draft of Rambo: Last Stand for Millennium films, based on a story idea by Sylvester Stallone. Hopefully, Mr Stallone will eventually have the time and the inclination to do another Rambo.”

Svi vjerujemo da gospodin Stallone ima snage i volje napraviti još jedan krvavi Rambo film, pa dok će ove jeseni biti zauzet snimanjem “The Expendables 2“, nadamo se da će imati vremena posvetiti se ovome projektu sljedeće godine.

Izvor: Den Of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!