Blu-ray izdanjaFilmovi

Preporuka Blu-ray filmova za Valentinovo

Popis-Blu-ray-filmova-za-Valentinovo

Valentinovo je pred vratima, zapalili ste par svjećica, navukli zastore, pripremili večeru za svoju bolju polovicu, sve je kako bi trebalo biti, kad ono, zaboravili ste na prigodan film za poslije! Dobro je poznato da postoji pregršt romantičnih komedija namijenjenih za ovaj izrazito poseban dan zaljubljenih, ali kako odabrati one najkvalitetnije? Nemojte očajavati, HDtelevizija je tu da vas uputi u pravom smjeru, barem što se filmova tiče, a za ostalo se morate pobrinuti sami. U kombinaciji starih i novih romantičnih komedija, želimo vam nezaboravno Valentinovo.

1. Kad je Harry sreo Sally (When Harry met Sally)

IMDb ocjena: 7.7/10

Proslavljeni redatelj Rob Reiner (The Princess Bride) predstavlja ovu „urnebesno smiješnu“ (Newsweek) romantičnu komediju u kojoj glume Billy Crystal i Meg Ryan. Jedna od najvećih romansi svih vremena, Kad je Harry sreo Sally… „pršti inteligencijom i humorom“ (Boxoffice) dok iznosi „istinu o odnosima kakva još nikad nije prikazana na filmu“ (New York)… do sad! Seks je uvijek smetnja u prijateljstvu žene i muškarca. Barem je tako mislio Harry Burns (Billy Crystal). Kada je Harry sreo Sally Albright (Ryan) i među njima se počelo rađati duboko prijateljstvo, Harry je odlučio da neće dozvoliti svojoj strasti prema Sally da uništi prijateljstvo. Ali kada noć slabosti završi s jutrom punom panike, hoće li njih dvoje podleći Harryjevim strahovima i ostati prijatelji ili će priznati jedno drugome kako su možda ipak stvoreni jedno za drugoga

[youtube id=”V8DgDmUHVto” w=”600″ h=”337″]

Film je dostupan na Blu-ray mediju u 2D varijanti po cijeni: 132,00 kn (DajPet).

2. Ta luda ljubav (Crazy, stupid love.)

IMDb ocjena: 7.5/10

Cal Weaver (Steve Carell), četrdesetogodišnjak misli da je njegov brak savršen sve dok mu njegova žena Emily (Julianne Moore) ne zatraži razvod. Sad je Cal samac i u potrazi za ljubavi u kojoj mu pomaže iskusni ženskaroš Jacob Palmer (Ryan Gosling) koji u potpunosti preobražava Calovu muškost. U cijelom nizu romantičnih susreta koji ih očekuju, Cal i Jacob otkrivaju da biti igrač bez pravog partnera nije samo ludo i glupo, već i nemoguće!

[youtube id=”eK68Y3oMEk8″ w=”600″ h=”337″]

Film je dostupan na Blu-ray mediju u 2D varijanti po cijenama: 132,00 kn (DajPet), 159,00 kn (Stripovi) i 179,98 kn (Algoritam).

3. Zgodna Žena (Pretty woman)

IMDb ocjena: 6.7/10

Vivian (Julia Roberts) je živahan, ulični dijamant, kada upozna mudrog, pametnog milijardera Edwarda Lewisa (Richard Gere). Njihov slućajni susret koji se pretvori u jednotjedni “poslovni aranžman” preraste u vječnu romansu. Ponovno se zaljubite u ovoj suvremenoj priči o Pepeljugi koja Vam se odvija pred očima, u kristalno čistoj razlučivosti – do šest puta jača razlučivost od DVD-a! Uživajte u svakoj riječi, svakom smijehu i svakoj nezaboravnoj pjesmi uz veličanstvenu, poboljšanu kvalitetu zvuka.

[youtube id=”kVo490x5KGo” w=”600″ h=”337″]

Film je dostupan na Blu-ray mediju u 2D varijanti po cijenama: 132,00 kn (DajPet) i 109,00 kn (Algoritam).

4. Ljubav i ostale droge (Love and other drugs)

IMDb ocjena: 6.6/10

Za Oscara nominirani Jake Gyllenhaal i Anne Hathaway su partneri u ovoj seksi, smiješnoj komediji, koja će vas pozitivno zaraziti i nasmijati do suza. Hathaway, u ulozi Maggie – djevojke slobodnog duha, pronalazi svoju srodnu dušu u prodavaču Viagre, Jamieu (Gyllenhaal). Upuštaju se u vezu bez obveza no uskoro otkrivaju da između njih postoji snažna seksualna kemija. No bez obzira koliko se njih dvoje trude održati tu vezu „ležernom“, Maggie i James ne mogu izbjeći padanje pod utjecaj najsnažnije droge ikada… ljubavi!

[youtube id=”WKtrLiQTSM8″ w=”600″ h=”337″]

Film je dostupan na Blu-ray mediju u 2D varijanti po cijenama: 135,00 kn (DajPet) i 159,00 kn (Stripovi).

5. Koji je tvoj broj (What’s your number?)

IMDb ocjena: 5.7/10

Anna Faris i Chris Evans glume u urnebesno smiješnoj komediji koja Vas tjera na pitanje: možete li od svih bivših naći Gospodina Savršenog? Nakon što Ally Darling (Faris) pročita članak koji je natjera na mišljenje da će zauvijek ostati sama, kreće u divlju potragu za savršenim bivšim dečkom. Ali njezino traganje za ponovnim spajanjem s bivšim ljubavnicima kreće u urnebesnom smjeru – od lutkara koji je uštogljeniji od svojih lutaka pa sve do ginekologa neobične memorije. Međutim, kroz sve probleme Ally će ipak možda pronaći muškarca svojih snova na potpuno neočekivanom mjestu.

[youtube id=”TKL-yt4F0B0″ w=”600″ h=”337″]

Film je dostupan na Blu-ray mediju u 2D varijanti po cijeni: 165,00 kn (DajPet).

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!